Φοιτήτρια κατήγγειλε ταξιτζή πως αυνανιζόταν ενώ τη μετέφερε στον προορισμό της στη Μυτιλήνη

Φοιτήτρια κατήγγειλε ταξιτζή πως αυνανιζόταν ενώ τη μετέφερε στον προορισμό της στη Μυτιλήνη Facebook Twitter
0

Μια σοβαρή καταγγελία σε βάρος οδηγού ταξί της Μυτιλήνης για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας έκανε νεαρή φοιτήτρια στη Μυτιλήνη.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εφημερίδα «Τα ΝΕΑ της Λέσβου», η καταγγελία βρίσκεται στα χέρια της Εισαγγελίας και της Ασφάλειας, ενώ έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και τον κλάδο των επαγγελματιών οδηγών του νησιού που ενημερώθηκαν για το περιστατικό.

Η καταγγελία φαίνεται σύμφωνα με το δημοσίευμα να έγινε από το δικηγόρο της φοιτήτριας. Κατά το δημοσίευμα, η φοιτήτρια κάλεσε ταξί με προορισμό προς το κέντρο της Μυτιλήνης. Ο οδηγός όμως δεν ακολούθησε τη συνηθισμένη διαδρομή αλλά μπήκε σε στενά σοκάκια της πόλης. Λίγο μετά ο οδηγός ταξί προέβη στην επίδειξη των γεννητικών του οργάνων και άρχισε να αυνανίζεται μέχρι το τέλος ενώ η νεαρή κοπέλα παρέμεινε σιωπηλή μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Ο δικηγόρος της φοιτήτριας έχει δώσει τα στοιχεία του οχήματος και είναι εύκολο πλέον να εντοπιστεί ο οδηγός ταξί. Είναι άγνωστο αν η αξιόποινη αυτή πράξη έχει επαναληφθεί και στο παρελθόν με θύματα άλλες κοπέλες που δεν βρήκαν το θάρρος να καταγγείλουν το περιστατικό.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ