Δημοτικοί σύμβουλοι στο Ίλιον αρνήθηκαν να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή για τον Παύλο Φύσσα

Δημοτικοί σύμβουλοι στο Ίλιον αρνήθηκαν να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή για τον Παύλο Φύσσα Facebook Twitter
0

Ένταση δημιουργήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Ιλίου όταν ζητήθηκε από τον προεδρεύοντα της διαδικασίας να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, τις μέρες που συμπληρώνονταν έξι χρόνια από τη δολοφονία του από τον Γιώργο Ρουπακιά, μέλος της Χρυσής Αυγής. 

Κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι, δυσανασχέτησαν στην πρόταση και παρέμειναν καθιστοί στις καρέκλες τους, την ώρα που οι υπόλοιποι ήταν όρθιοι και σιωπηλοί.

Μάλιστα κάποια στιγμή ακούγεται μία φωνή που λέει «έχουμε να τιμήσουμε πολύ περισσότερους ήρωες που δεν το έχουμε κάνει...», ενώ αργότερα, μετά τη λήξη του ενός λεπτού σιγής κάποιοι αποδοκιμάζουν αυτή τη φράση.  

Σε επικοινωνία του Lifo.gr με τον δήμαρχο Ιλίου, Νίκο Ζενέτο, ο δήμαρχος σχολιάζει πως δυστυχώς λίγοι δημοτικοί σύμβουλοι  δεν σηκώθηκαν να τιμήσουν τη μνήμη του Παύλου Φύσσα και μάλιστα διαμαρτυρήθηκαν. «Όσοι το έκαναν είναι μέλη συγκεκριμένης παράταξης. Σε κάθε περίπτωση ο κ. Ζενέτος κάνει λόγο για ατυχές περιστατικό, ενώ αναφέρει πως οι δημοτικοί σύμβουλοι που εξέφρασαν την ένσταση ανήκουν στην παράταξη Δημοτική Ισοπολιτεία. Ωστόσο τονίζει πως όλες οι παρατάξεις που συμμετέχουν στο δημοτικό συμβούλιο ανήκουν στο δημοκρατικό τόξο.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ