Γλυκά Νερά: Νεκρό από δάγκωμα σκύλου βρέφος τριών μηνών

Γλυκά Νερά: Νεκρό από δάγκωμα σκύλου βρέφος τριών μηνών Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Ένα βρέφος τριών μηνών σκοτώθηκε το πρωί από δάγκωμα σκύλου στα Γλυκά Νερά

Το μωρό μεταφέρθηκε από την μητέρα του στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης στις 9:45π.μ. Το κοριτσάκι έφερε τραύματα στο πρόσωπο και στον λαιμό του και, όπως αποδείχθηκε, ήταν ήδη πολύ αργά. 

  

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο σκύλος ανήκε στην οικογένεια και η επίθεση σημειώθηκε στο σπίτι τους όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το ζώο άρχισε να δαγκώνει το παιδί στο πρόσωπο. Μόλις το περιστατικό έγινε αντιληπτό, η μητέρα μετέφερε το άτυχο βρέφος στο νοσοκομείο όπου λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Ο σκύλος ήταν ράτσας ροτβάιλερ και επιτέθηκε στο μωρό ενώ αυτό βρισκόταν στην κούνια του. Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων της αστυνομίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, κάτω από αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες, το ροτβάϊλερ, επιτέθηκε ξαφνικά στο κοριτσάκι και το δάγκωσε σε πολλά σημεία του σώματός του με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Στο σπίτι της οικογένειας βρίσκονται αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και ειδικοί ψυχολόγοι της ΕΛΑΣ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM