Θανατηφόρο τροχαίο στο Αίγιο: Τι έδειξε η πραγματογνωμοσύνη της Τροχαίας

Θανατηφόρο τροχαίο στο Αίγιο: Τι έδειξε η πραγματογνωμοσύνη της Τροχαίας Facebook Twitter
1

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στο Αίγιο, όπου ένας 28χρονος χτύπησε με το αυτοκίνητο του και εγκατέλειψε μια γιαγιά και το εγγόνι της, με τους δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους. 

Σύμφωνα με το Star, οι πραγματογνώμονες της Τροχαίας Πατρών βρήκαν την μπάρα στο τιμόνι του αυτοκινήτου σπασμένη, ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης, αρχικά, πάνω στο πεζοδρόμιο.

Επιπλέον, όπως ανέφερε  το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, ο οδηγός μπήκε στη στροφή με 100 χιλιόμετρα, την ώρα που το όριο ταχύτητας είναι τα 50 χιλιόμετρα.

Το πόρισμα για το δυστύχημα, πάντως, δεν έχει παραδοθεί ακόμα στις Αρχές.

Για την υπόθεση η οικογένεια των θυμάτων έχει ορίσει δικό της τεχνικό σύμβουλο, ο οποίος αναμένεται να κάνει ξεχωριστό έλεγχο.

Υπενθυμίζεται ότι ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο πριν τραυματίσει θανάσιμα τη γιαγιά και το εγγόνι, χτύπησε με σφοδρότητα στο πεζοδρόμιο. Μετά το δυστύχημα επιχείρησε να διαφύγει μέσω της θάλασσας.

Ο συνήγορος του όμως, υποστηρίζει ότι δεν ήθελε να διαφύγει, αλλά κατευθύνθηκε στη θάλασσα προκειμένου να αυτοκτονήσει.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Ο συνήγορος του όμως, υποστηρίζει ότι δεν ήθελε να διαφύγει, αλλά κατευθύνθηκε στη θάλασσα προκειμένου να αυτοκτονήσει. Πηγή: www.lifo.grΟ συνήγορός του μας περνάει για μεγάλα χαϊβάνια, να του πείτε. Δεν θέλω να την ξαναδιαβάσω αυτήν την παπάντζα. Έχω καταλάβει (όπως και πολλοί άλλοι νοήμονες) τι σόι χαρακτήρας είναι ο δράστης και ότι ΔΕΝ πήγε στην θάλασσα για να αυτοκτονήσει. Ναι, κατάλαβε κι αυτός τι έγκλημα διέπραξε, αλλά αυτά τα άτομα δεν έχουν φιλότιμο ούτε και τα κότσια.