Απεργία την Πρωτομαγιά

Λαμία: Επίθεση με ξυράφι σε πλατεία - Άνδρας τραυμάτισε σοβαρά τη σύντροφό του

Λαμία: Επίθεση με ξυράφι σε πλατεία - Άνδρας τραυμάτισε σοβαρά τη σύντροφό του Facebook Twitter
Φωτογραφία Lamiareport.gr
0

Αγωνία επικράτησε το μεσημέρι της Τρίτης στο πιο πολυσύχναστο σημείο της Λαμίας, την πλατεία Πάρκου, όταν ένας άνδρας επιτέθηκε στη σύντροφό του με ξυράφι. 

Το περιστατικό συνέβη στις 3μ.μ και δράστης τράπηκε σε φυγή. Όπως μεταδίδει το τοπικό Lamiareport.gr, ο άνδρας είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί από τις φυλακές Δομοκού. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης επιτέθηκε πισώπλατα στην σύντροφό του με ένα σπασμένο, μεγάλο ξυράφι, καταφέρνοντας να την τραυματίσει σοβαρά στο πρόσωπο. Η γυναίκα αμύνθηκε προσπαθώντας να αποφύγει ένα μοιραίο χτύπημα αλλά οι δύο χαρακιές που της κατάφερε, είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσει αρκετό αίμα και να πέσει στα γόνατα. 

Λαμία: Επίθεση με ξυράφι σε πλατεία - Άνδρας τραυμάτισε σοβαρά τη σύντροφό του Facebook Twitter
Φωτογραφία Lamiareport.gr

Παραπαίοντας, βγήκε στον δρόμο καλώντας σε βοήθεια και ορισμένοι περαστικοί έσπευσαν να συνδράμουν. Στο σημείο έφτασαν και αξιωματικοί της ομάδας η ΔΙΑΣ, και ένας από τους αστυνομικούς επιείρησε να ανακόψει την αιμορραγία, πιέζοντας την πληγή της γυναίκας.

Την ίδια ώρα, άλλοι αστυνομικοί εκμεταλλεύτηκαν τις πληροφορίες και πολύ σύντομα εντόπισαν και συνέλαβαν τον γνωστο στις αρχές δράστη, περνώντας του χειροπέδες. Στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με συνοδό διασώστη και η γυναίκα μεταφέρθηκε στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείο Λαμίας. 

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ