Κυμπουρόπουλος για τον πατέρα του: Με έπεισε ότι η αναπηρία δεν είναι το τέλος

Κυμπουρόπουλος για τον πατέρα του: Με έπεισε ότι η αναπηρία δεν είναι το τέλος Facebook Twitter
1

Ένα συγκινητικό μήνυμα για τον πατέρα του δημοσίευσε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος στο Facebook με αφορμή την Γιορτή του Πατέρα

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θέλησε να ευχαριστήσει δημοσίως τον πατέρα του που τον έχει στηρίξει σε όλα του τα βήματα, δημοσιεύοντας αργά το βράδυ της Κυριακής μια κοινή τους φωτογραφία, την οποία συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα. 

«Ο πατέρας μου, που φροντίζει να γυρνάει η Γη κάθε μέρα, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο», ξεκίνησε το μήνυμά του ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, αναφέροντας στη συνέχεια πως «είναι ο ίδιος που με έπεισε ότι η αναπηρία δεν είναι το τέρμα, δεν είναι το τέλος, είναι μια διαφορετική έκφραση της φυσιολογίας. Δίνει -κυριολεκτικά- τη ζωή του για τη ζωή μου».

«Σπουδαία γονεϊκή πράξη να βοηθάς το παιδί σου να νιώσει ότι μπορεί να πετάξει, ενόσω κρατάς τα χερούλια από ένα αναπηρικό αμαξίδιο», κατέληξε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Ολόκληρο το μήνυμα του Στέλιου Κυμπουρόπουλου


«Ο πατέρας μου, που φροντίζει να γυρνάει η Γη κάθε μέρα, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο. Ο άνθρωπος, 80 ετών σήμερα, που με μετέφερε κάθε μέρα στην ιατρική σχολή για να σπουδάσω, στο Αττικό Νοσοκομείο για να εργαστώ και πρόσφατα, κατά την προεκλογική περίοδο, σε 28 νομούς για να σας συναντήσω.

Είναι ο ίδιος που με έπεισε ότι η αναπηρία δεν είναι το τέρμα, δεν είναι το τέλος, είναι μια διαφορετική έκφραση της φυσιολογίας. Δίνει -κυριολεκτικά- τη ζωή του για τη ζωή μου.

Γράφω αυτές τις σειρές, όχι τόσο για να υπογραμμίσω το αυταπόδεικτο, ότι του οφείλω πολλά, αλλά κυρίως για να τονίσω ότι αθόρυβα, μετατρέπει τον φόβο της απώλειάς του σε ώθηση να συνεχίσω πιο δυναμικά την πορεία μου. Σπουδαία γονεϊκή πράξη να βοηθάς το παιδί σου να νιώσει ότι μπορεί να πετάξει, ενόσω κρατάς τα χερούλια από ένα αναπηρικό αμαξίδιο».

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Πατέρας και γιος, αξιέπαινοι και αξιοθαύμαστοι.Μόνο σεβασμό έχουμε.Και εξαγριώνομαι με τους γνωστούς και μη εξαιρετέους, που μετράνε πολιτικό/κομματικό ταμείο χωρίς ίχνος ανθρωπιάς.Όλα τα άλλα, λόγια φτωχά και έκπτωση στην πράξη της έννοιας του σοσιαλισμού που πουλάνε.Δεν φταίει η - όποια - πολιτική θεωρία, αν όσοι την επικαλλούνται είναι κατώτεροί της και απλά την καβάλησαν και την καπηλεύονται...Γνωστό και ιστορικά αποδεδειγμένο.