Τροχαίο στη Βάρκιζα: Σε κρίσιμη κατάσταση μια 14χρονη - Νοσηλεύεται διασωληνωμένη

Τροχαίο στη Βάρκιζα: Σε κρίσιμη κατάσταση μια 14χρονη - Νοσηλεύεται διασωληνωμένη Facebook Twitter
0

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται μια 14χρονη, η οποία τραυματίστηκε στο τροχαίο που έγινε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Πέμπτης στην Βάρκιζα. 

Το τροχαίο συνέβη όταν μοτοσικλέτα με δύο επιβαίνοντες παρέσυρε πεζή που επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πεζή που παρασύρθηκε από την μοτοσικλέτα είναι μια 14χρονη, η οποία προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο μαζί με συνομίληκή της. Η μια 14χρονη φέρεται να παρασύρθηκε από την μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου διασωληνώθηκε, καθώς έφερε χτυπήματα στο κεφάλι. Ωστόσο αργότερα κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Νοσοκομείο Παίδων όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με το newsit.gr, το άλλο κορίτσι δεν φέρει κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Στην μηχανή επέβαιναν ένας άντρας και μια γυναίκα. Ο άντρας είναι πολυτραυματίας, ωστόσο με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία η ζωή του δεν κινδυνεύει, ενώ η γυναίκα έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Η Τροχαία διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λουτράκι: «Μπορεί να είχα εμπάθεια όμως συνέβη» υποστηρίζει η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

Ελλάδα / Λουτράκι: «Μπορεί να είχα εμπάθεια όμως συνέβη» υποστηρίζει η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

«Μήπως πρέπει να τον πάνε να τον δουν κάποιοι; Η μαμά του παιδιού μου μίλησε πολύ άσχημα ότι εγώ φταίω. Εγώ φταίω που το παιδάκι με άγγιξε;» ανέφερε σε νέες δηλώσεις της η εκπαιδευτικός
LIFO NEWSROOM