Λάρισα: Στη φυλακή 35χρονος που επιχείρησε να βιάσει δύο γυναίκες - Τον έστειλε στο νοσοκομείο το υποψήφιο θύμα του

Λάρισα: Στη φυλακή 35χρονος που επιχείρησε να βιάσει δύο γυναίκες - Τον έστειλε στο νοσοκομείο το υποψήφιο θύμα του Facebook Twitter
0

Mε τη σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και εισαγγελέα οδηγήθηκε στις φυλακές Λάρισας μετά την απολογία του ο 35χρονος που συνελήφθη για δύο απόπειρες βιασμού στη Λάρισα. 

Ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης ύστερα από καταγγελία μιας 22χρονης στην οποία επιτέθηκε με σκοπό να την βιάσει.

Μάλιστα από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο ίδιος είχε επιχειρήσει να βιάσει και μια άλλη γυναίκα στη Λάρισα πριν από περίπου δέκα ημέρες.

Ο 35χρονος συνελήφθη στο Γενικό νοσοκομείο Λάρισας όπου είχε καταφύγει για τις πρώτες βοήθειες ύστερα από τη συμπλοκή του με την 22χρονη, υποψήφιο θύμα του, η οποία αντιστάθηκε τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο με τα κλειδιά που κρατούσε, ενώ ταυτόχρονα καλούσε σε βοήθεια και πάλευε μαζί του.

Η 22χρονη έδωσε την περιγραφή του στους αστυνομικούς που ξεκίνησαν αναζητήσεις. Λίγο αργότερα, άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας τον 35χρονο και τον συνέλαβαν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο επίδοξος βιαστής αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας διέταξε να εξεταστεί από ειδικούς, πριν απολογηθεί στον ανακριτή.

Με πληροφορίες από Lamiareport/kosmoslarissa

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM