Εισαγγελική παρέμβαση για το χυδαίο σύνθημα εναντίον της Μπακογιάννη στα Ιωάννινα

Εισαγγελική παρέμβαση για το χυδαίο σύνθημα εναντίον της Μπακογιάννη στα Ιωάννινα Facebook Twitter
0

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τα συνθήματα κατά της Ντόρας Μπακογιάννη σε περίπτερο της ΝΔ στα Ιωάννινα διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου.

Σύμφωνα με το real.gr, η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός ζήτησε να διερευνηθεί από εισαγγελέα η τυχόν τέλεση αξιοποίνων πράξεων. Παράλληλα στην παραγγελία της αναφέρει ότι πρέπει να αναζητηθεί υλικό από κάμερες που ενδεχομένως υπάρχουν στην περιοχή προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης ή οι δράστες της αξιόποινης πράξης, ενώ ζητά να ενημερωθεί αρμοδίως για την πορεία των ερευνών.

Υπενθυμίζεται ότι άγνωστοι έγραψαν με σπρέι υβριστικά μηνύματα σε βάρος της Ντόρας Μπακογιάννη και του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αναφορές στη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη από την τρομοκρατική οργάνωση. «Ντόρα το '89 έγινε μισή δουλειά. 17Ν», έγραψαν στο προεκλογικό περίπτερο του κόμματος, υπονοώντας πως οι τρομοκράτες δεν δολοφόνησαν όλα τα μέλη της οικογένειας. Σε άλλη μεριά του περιπτέρου, οι ίδιοι νοσταλγοί της 17 Νοέμβρη έγραψαν «Κούλη σε τσούζει του Ξηρού το ούζι» και «Άμεση χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα». 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM