Κόκκαλης: Ο Μαρινάκης εξοργίστηκε που δεν μπορούσε να με εξαγοράσει

Κόκκαλης: Ο Μαρινάκης εξοργίστηκε που δεν μπορούσε να με εξαγοράσει Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Ευθεία επίθεση στον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, με αφορμή τη χθεσινή συνέντευξή του, εξαπέλυσε ο Πέτρος Κόκκαλης, χαρακτηρίζοντάς τον ψεύτη που επιδιώκει «οι πάντες να υποτάσσονται σ' αυτόν, αλλιώς είναι εχθροί του». 

Ο κ. Κόκκαλης απάντησε και στα σχόλια του κ. Μαρινάκη ότι του «έκανε χάρη που τον πήρε μαζί του» στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

«Ευχαριστώ τον κ. Μαρινάκη που σκέφτεται την απασχόλησή μου, δόξα τω Θεώ έχω πολλά πράγματα να κάνω. Όπως είπα και το πρωί ο κ. Μαρινάκης είναι ψεύτης, κι ας με διαψεύσει αν θέλει. Ο ίδιος με παρακάλεσε να είμαι εγώ ο υποψήφιος δήμαρχος το 2014, αφού είχε τσακωθεί - όπως συνηθίζει - με όλο τον κόσμο και με τον τότε δήμαρχο.


»Εγώ αρνήθηκα γιατί δεν ήθελα να είμαι ένας δοτός δήμαρχος σ' ένα ψηφοδέλτιο που ελέγχεται από τον Μαρινάκη και γι' αυτό δε δέχτηκα, παρά το γεγονός πως με παρακάλεσε μέσω του κ. Μώραλη που εργαζόταν, όπως και τώρα, στην ΠΑΕ Ολυμπιακός», πρόσθεσε.

«Σκέφτηκα να παραιτηθώ»

«Συμμετείχα, κακώς όπως αποδείχτηκε, στις τότε δημοτικές εκλογές χωρίς να διακινήσω σταυρωμένα ψηφοδέλτια όπως γινόταν τότε. Στην αρχή σκέφτηκα να παραιτηθώ άμεσα, ωστόσο δε γινόταν να μην τιμήσω τον σταυρό των 4000 ατόμων που με ψήφισαν στις εκλογές.

»Έπειτα πήρα την απόφαση να μη συνεχίσω, μιας και ο κ. Μαρινάκης είναι ένας άνθρωπος που επιθυμεί την υποταγή και την επιβολή και το γεγονός πως δεν μπορούσε να με τραμπουκίσει εμένα και να με εξαγοράσει ήταν κάτι που τον εξόργισε», κατέληξε. 

Κατά τον Πέτρο Κόκκαλη, οι σχέσεις του με τον εφοπλιστή δεν ήταν ποτέ καλές. Χαρακτηριστικά, για τις μεταξύ τους επαφές είπε πως δεν ήταν αρμονικές «ουδέποτε σε προσωπικό επίπεδο». «Εγώ δεν ήμουνα στον Ολυμπιακό όταν ανέλαβε την εταιρεία ο κ. Μαρινάκης».

Σχετικά με τις καταγγελίες του κ. Μαρινάκη πως η οικογένεια Κόκκαλη άφησε χρέη 7 εκατομμυρίων στον Ολυμπιακό: «Ο κ. Μαρινάκης δεν ξέρει πόσο κάνουν 3 air-condition και 3 υπολογιστές που αγόρασε για τη Νέα Δημοκρατία με χορηγία του Ολυμπιακού. Επομένως το τι νομίζει τώρα ότι του χρωστάμε είναι άλλο θέμα. Αγόρασε μια εταιρεία που, όπως όλες οι εταιρείες, έχει υποχρεώσεις και εισπραττόμενα. Φαντάζομαι ότι αν θελήσει κάποιος ν' αγοράσει οποιοδήποτε πλοίο του κ. Μαρινάκη δε θα είναι ελεύθερο βαρών. Αυτός ανέλαβε και νομίζω ότι είναι αστείο να το συζητάμε».

«Απλά να υπενθυμίσω πως εμείς αναλάβαμε τον Ολυμπιακό μετά τη λαίλαπα Κοσκωτά με 21 εκατ. ευρώ χρέη, σε μια περίοδο που η ομάδα είχε 1 εκατ. ευρώ έσοδα», πρόσθεσε. 

«Ο κύριος Μαρινάκης ανέλαβε μια εταιρεία που είχε ανοίγματα της τάξεως των 40 εκατ. ευρώ, όταν η ίδια η εταιρία έβγαζε 40 εκατομμύρια. Επομένως πρέπει να μάθει να μετράει καλύτερα, να κάνει τους δικούς του ισολογισμούς και να φροντίσει να κάνει την ομάδα καλύτερη και να μην την εμπλέκει άλλο με την πολιτική».

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αν ζούσαμε σε εποχές γνήσιου επαναστατικού φόρτου αλά Ροβεσπιέρος θα έπαιζε σε non-stop λούπα το some heads are gonna roll των priest.Είναι κάπως γελοίο γόνοι ζάμπλουτων να κάνουν ότι τσακώνονται για το πώς θα μας σώσουν...