Πέθανε ο Μάκης Ζουγανέλης του θρυλικού κλαμπ Remezzo στη Μύκονο

Πέθανε ο Μάκης Ζουγανέλης του θρυλικού κλαμπ Remezzo στη Μύκονο Facebook Twitter
0

Πέθανε ο Μάκης Ζουγανέλης, ο άνθρωπος που είχε δημιουργήσει το θρυλικό club Remezzo στη Μύκονο. 

Η κηδεία του θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο στην Αθήνα.

Το 1967, ο Ζουγανέλης άνοιξε μαζί με την Πάολα Ζουγανέλη το Remezzo στο παλιό λιμάνι της χώρας της Μυκόνου. 

Πολύ γρήγορα, το κλαμπ έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή στέκια στο νησί των ανέμων, και αποτέλεσε σημείο συνάντησης γνωστών προσωπικοτήτων του διεθνούς jet set που επισκέπτονταν τη Μύκονο.

Πέθανε ο Μάκης Ζουγανέλης του θρυλικού κλαμπ Remezzo στη Μύκονο Facebook Twitter

Επιχειρηματίες και καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συνήθιζαν να διασκεδάζουν στο δημοφιλές club που έγινε τοπόσημο για το νησί. 

Ο ίδιος είχε γνωρίσει προσωπικά διασημότητες από όλους τους χώρους όπως ο Πολ Νιούμαν, ο Γιουλ Μπρίνερ, η Σοράγια, ο Ζακ Λανγκ, ο Σταύρος Νιάρχος, ο Βασίλης Γουλανδρής και ο Τάκης Χορν.

Το 2010, ο Μάκης Ζουγανέλης είχε χάσει αναπάντεχα τον αδελφό του, Μίμη, ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο ίδιο του το σπίτι. 

Ο Μάκης Ζουγανέλης άφησε την τελευταία του πνοή στην Αθήνα, όπου ζούσε τον τελευταίο καιρό, μακριά από το αγαπημένο του νησί.

Ο Νίκος Δακτυλίδης, ιδιοκτήτης του Cavo Paradiso έγραψε για αυτόν ότι θα παραμείνει «αθάνατος στις ψυχές μας, ο άνθρωπος που άνοιξε δρόμο και στα χνάρια του πάτησαν άλλοι για να συνεχίσουν την παγκοσμίως διάσημη nightlife της Μυκόνου».

Σε παλιά συνέντευξη του, ο Μάκης Ζουγανέλης εξηγούσε την επιχειρηματική του φιλοσοφία: «Πάντα ήμουν ένας απλός άνθρωπος. Κοίταξα να κάνω τη δουλειά μου όσο πιο τέλεια μπορούσα και τα κατάφερα. Οπουδήποτε πάω στο εξωτερικό είμαι γνωστός. Είχα την ευκαιρία να εργαστώ με VIP πελάτες και να είναι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένοι. Αυτή ήταν η "ειδικότητά" μου».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ