Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 32χρονη που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας του 39χρονου συντρόφου της που έπεσε από τον 3ο όροφο του διαμερίσματός τους στην Βούλα.


Στην 32χρονη επιβλήθηκε μετά την απολογία της απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής στην οποία διαμένει.

 

Ο 39χρονος έπεσε από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά. «Ελπίζω να γίνει καλά. Φοβήθηκα μετά από καυγά που είχαμε και τον κλείδωσα έξω, στο μπαλκόνι. Κάλεσα τρεις φορές την αστυνομία για να με βοηθήσει. Ελπίζω να γίνει καλά και να πει την αλήθεια, ότι δεν τον έσπρωξα εγώ. Εννοείται πως θα τον επισκεφθώ στο νοσοκομείο, αν με αφήσει η οικογένειά του, γιατί αυτοί πιστεύουν πως εγώ τον έριξα...» ανέφερε η 32χρονη μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά την ολοκλήρωση της απολογία της.

 

Όπως ανάφερε ο δικηγόρος της 32χρονης, Βασίλης Νουλέζας, ο 39χρονος ήταν σε κατάσταση παροξυσμού: «Φώναζε και απειλούσε σε κατάσταση αμόκ, είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών. Μέχρι τη δίκη θα αποδειχθεί πως η εντολέας μου δεν έσπρωξε ποτέ τον άνδρα».

 

 

Η 32χρονη σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή ότι δεν γνωρίζει τις ακριβείς συνθήκες πτώσης του συντρόφου της. Όπως ανέφερε «είχε γίνει πολύ επιθετικός και με χτυπούσε. Αν είχε υπάρξει εγκληματική ενέργεια από μένα, θα είχε σοβαρότερες κακώσεις και δεν θα ήταν στη ζωή. Είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες μπύρας. Στο σπίτι βρέθηκε και ένα κουτί με ναρκωτικά χάπια και τρεις φιάλες κρασιού».