Ελεύθερη η 32χρονη που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας του φίλου της

Ελεύθερη η 32χρονη που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας του φίλου της Facebook Twitter
0

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 32χρονη που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας του 39χρονου συντρόφου της που έπεσε από τον 3ο όροφο του διαμερίσματός τους στην Βούλα.


Στην 32χρονη επιβλήθηκε μετά την απολογία της απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής στην οποία διαμένει.

Ο 39χρονος έπεσε από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά. «Ελπίζω να γίνει καλά. Φοβήθηκα μετά από καυγά που είχαμε και τον κλείδωσα έξω, στο μπαλκόνι. Κάλεσα τρεις φορές την αστυνομία για να με βοηθήσει. Ελπίζω να γίνει καλά και να πει την αλήθεια, ότι δεν τον έσπρωξα εγώ. Εννοείται πως θα τον επισκεφθώ στο νοσοκομείο, αν με αφήσει η οικογένειά του, γιατί αυτοί πιστεύουν πως εγώ τον έριξα...» ανέφερε η 32χρονη μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά την ολοκλήρωση της απολογία της.

Όπως ανάφερε ο δικηγόρος της 32χρονης, Βασίλης Νουλέζας, ο 39χρονος ήταν σε κατάσταση παροξυσμού: «Φώναζε και απειλούσε σε κατάσταση αμόκ, είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών. Μέχρι τη δίκη θα αποδειχθεί πως η εντολέας μου δεν έσπρωξε ποτέ τον άνδρα».

Η 32χρονη σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή ότι δεν γνωρίζει τις ακριβείς συνθήκες πτώσης του συντρόφου της. Όπως ανέφερε «είχε γίνει πολύ επιθετικός και με χτυπούσε. Αν είχε υπάρξει εγκληματική ενέργεια από μένα, θα είχε σοβαρότερες κακώσεις και δεν θα ήταν στη ζωή. Είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες μπύρας. Στο σπίτι βρέθηκε και ένα κουτί με ναρκωτικά χάπια και τρεις φιάλες κρασιού».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM