Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό 21χρονου Τούρκου που αγνοείται στον Έβρο

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό 21χρονου Τούρκου που αγνοείται στον Έβρο Facebook Twitter
Φωτό Αρχείου / Eurokinissi
0

Με τη συνδρομή και της ΕΜΑΚ συνεχίζονται, για τρίτη ημέρα στον Έβρο, οι έρευνες για τον εντοπισμό και διάσωση 21χρονου Τούρκου, ο οποίος αναφέρθηκε ως αγνοούμενος από συμπατριώτη του.

Ο 21χρόνος σύμφωνα με πληροφορίες του e-evros, πολιτικός πρόσφυγας από την Τουρκία, αγνοείται από τα ξημερώματα της Κυριακής 24 Μαρτίου στα νερά του Έβρου, μετά από ατύχημα που είχε με βάρκα στο ύψος του Σουφλίου επιχειρώντας να περάσει στην Ελλάδα από την Τουρκία.

Στην βάρκα μαζί με τον 21χρονο ο Μαχιρ Μετε Κουλ μετέβαινε ένας ακόμη ομοεθνής του, ο Σαντίκ Σενμπάμπα, ο οποίος όμως κατάφερε να γλιτώσει ειδοποιώντας την οικογένεια του αγνοούμενου αλλά και τις αστυνομικές αρχές στο Σουφλί.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στην περιοχή επικρατούσε κακοκαιρία, με δυνατούς ανέμους και ισχυρά ρεύματα, με αποτέλεσμα η βάρκα να αναποδογυρίσει με αποτέλεσμα ο 21χρονος να βρεθεί στα παγωμένα νερά του Έβρου.

Ο φίλος του 20χρονου αγνοούμενου, Σαντίκ Σενμπάμπα, κρατείται στο ΑΤ Σουφλίου, ενώ για τον εντοπισμό του Μαχιρ Μετε Κουλ έχουν κινητοποιηθεί οι λιμενικές και αστυνομικές αρχές της περιοχής.

Με πληροφορίες από e-evros

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΝΗΣΙΑ ΛΙΣΤΑ

Ελλάδα / Ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο ψήφισαν τις 20 καλύτερες χώρες: Τα 2 μέρη που ξεχωρίζουν στην Ελλάδα

Τα αποτελέσματα των Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards 2025, όπου ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο ψήφισαν τις χώρες που ξεχώρισαν για την αυθεντικότητα, τον πολιτισμό, τη βιωσιμότητα και την αίσθηση σύνδεσης που προσφέρουν
THE LIFO TEAM