Τζόκερ: Ένας υπερτυχερός κέρδισε 5,3, εκατ. ευρώ - Πού παίχτηκε το δελτίο

Τζόκερ: Ένας υπερτυχερός κέρδισε 5,3, εκατ. ευρώ - Πού παίχτηκε το δελτίο Facebook Twitter
0

Μετά από οκτώ συνεχόμενα τζακ ποτ, η χτεσινή κλήρωση του Τζόκερ ανέδειξε τελικά νικητή, ο οποίος κέρδισε το ποσό των 5.347.701,91 ευρώ.

Η διαλογή έδειξε ένα μεγάλο υπερτυχερό, που παίζοντας ένα πλήρες σύστημα αξίας 36 ευρώ (συμπλήρωσε συνολικά 72 στήλες με τυχαία επιλογή αριθμών) κατάφερε να κερδίσει το τεράστιο χρηματικό ποσό. 

Το τυχερό δελτίο που συμπληρώθηκε σε πρακτορείο στην οδό Αν. Παπανδρέου 88 στο Ν. Κορδελιό, εκτός από το 5+1 έπιασε και ένα 5άρι.

Παράλληλα, δύο επιτυχίες βρέθηκαν στην 2η κατηγορία (5) οι οποίες κερδίζουν το ποσό των 69.919,40 η κάθε μία.

Οι τυχεροί αριθμοί στην χθεσινή κλήρωση είναι 7, 30, 38, 39, 41 και τζόκερ το 3. 

Το ποσό που θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Πέμπτης 14 Μαρτίου είναι 600.000 ευρώ τουλάχιστον.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM