«Κλήρωσε» η φορολοταρία για τον Οκτώβριο - Δείτε αν κερδίσατε

«Κλήρωσε» η φορολοταρία για τον Οκτώβριο - Δείτε αν κερδίσατε Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Χίλιους φορολογούμενους που κερδίζουν από 1.000 ευρώ ανέδειξε η σημερινή κλήρωση της λοταρίας για τις συναλλαγές του μήνα Οκτωβρίου, που διενήργησε η Ανεξάρτητη Αρχή δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).  

Κάθε ΑΦΜ συμμετέχει στην κλήρωση με αριθμό λαχνών ανάλογο του ύψους των μηνιαίων συναλλαγών του. Το ποσό των 1.000 ευρώ είναι ακατάσχετο και αφορολόγητο, καθώς δεν θεωρείται εισόδημα και έτσι δεν υπόκειται σε καμιά κράτηση.

Για να δείτε αν είστε μεταξύ των 1.000 τυχερών που κερδίζουν 1.000 ευρώ πατήστε εδώ. Η καταβολή του χρηματικού επάθλου στους 1.000 τυχερούς γίνεται μέσω τραπεζών. 


Σε περίπτωση που ο νικητής δεν έχει ήδη δηλώσει κάποιο λογαριασμό, δίνεται προθεσμία τριών μηνών από την αποστολή του προσωποιημένου μηνύματος στους νικητές, ώστε να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στο TAXISnet.

Η κλήρωση για τις συναλλαγές Νοεμβρίου μέσω καρτών θα γίνει στις 24 Δεκεμβρίου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψυχολόγοι μεταβαίνουν στα Βορίζια: «Θα προσπαθήσουμε για την ασφάλεια των παιδιών και την αλλαγή νοοτροπίας»

Ελλάδα / Ψυχολόγοι μεταβαίνουν στα Βορίζια: «Τα παιδιά δεν πρέπει να αποτελούν αγωγούς συγκρούσεων»

«Θα προσπαθήσουμε για την προστασία της ψυχοσυναισθηματικής τους κατάστασης και την αλλαγή νοοτροπίας στην κοινότητα», λέει μέλος της ειδικής διεπιστημονικής επιτροπής που έχει κληθεί να μεταβεί στα Βορίζια
LIFO NEWSROOM