Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μιας δεκαεξάχρονης από τη Νέα Σμύρνη η οποία φέρεται να σκηνοθέτησε την απαγωγή της. Η νεαρή εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη.

 

Η δεκαεξάχρονη αθλήτρια του πόλο φέρεται να εξαφανίζεται πριν την προπόνησή της χθες το απόγευμα. Οι γονείς της την αναζήτησαν μετά την λήξη της προπόνησης, δεν την βρήκαν και δήλωσαν την εξαφάνισή της. 

 

Σύμφωνα με το waterpolonews.gr η δεκαεξάχρονη, μετά τον εντοπισμό της, ισχυρίστηκε πως τρεις άνδρες, που επενέβαιναν σε ένα λευκό βαν, την ακινητοποίησαν βάζοντας της στο πρόσωπο υγρό με το οποίο λιποθύμησε.


Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η νεαρή, ξύπνησε χωρίς να την αντιληφθούν και όταν οι απαγωγείς σταμάτησαν για ανεφοδιασμό, χτύπησε έναν από αυτούς, βγήκε από το αυτοκίνητο και μπήκε σε παρακείμενο φούρνο όπου κατήγγειλε πως έχει πέσει θύμα απαγωγής.

 

Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος που βρίσκεται στην περιοχή της Τούμπας κλείδωσαν άμεσα τις πόρτες και κάλεσαν αμέσως την αστυνομία. 

 

Η δεκαεξάχρονη ωστόσο άλλαξε την κατάθεσή της και ισχυρίστηκε πως μετά την ακινητοποίηση από τους τρεις άνδρες μεταφέρθηκε στα ΚΤΕΛ στον Κηφισό και μπήκε στο λεωφορείο για τη Θεσσαλονίκη.

 

Στη μέση περίπου της διαδρομής και συγκεκριμένα στη Λαμία, το ίδιο βαν την παρέλαβε ξανά και αφού αναγκάστηκε να μυρίσει και πάλι το ίδιο υγρό, μεταφέρθηκε ως τη Θεσσαλονίκη.

 

Οι ισχυρισμοί της ωστόσο δεν έπεισαν τους αστυνομικούς καθώς την κατάθεσή της έπεσε σε αντιφάσεις. Παράλληλα ο οδηγός του λεωφορείου ήταν βέβαιος πως όσοι επιβάτες επιβιβάστηκαν στην Αθήνα, τόσοι αποβιβάστηκαν στη Θεσσαλονίκη.

 

Δεδομένα από το σήμα του κινητού της, το γεγονός ότι απήχθη σε πολυσύχναστο μέρος και σε ώρα αιχμής, αλλά και το ότι οι «απαγωγείς» σταμάτησαν σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της Θεσσαλονίκης για ανεφοδιασμό τροφίμων, έκαναν τους ανθρώπους της ΕΛΑΣ να πιστεύουν πως κάτι διαφορετικό υπάρχει, σύμφωνα με το waterpolonews.gr. 

 

Έτσι, εκτιμούν πως αρπαγή ανηλίκου δεν προκύπτει και πιθανολογούν πως πρόκειται για μια εφηβική τρέλα. Η νεαρή επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη με τη συνοδεία των γονιών της.