Μια 16χρονη εξαφανίστηκε στη Ν. Σμύρνη, δήλωσε απαγωγή, αλλά τη βρήκαν στη Θεσσαλονίκη

Μια 16χρονη εξαφανίστηκε στη Ν. Σμύρνη, δήλωσε απαγωγή, αλλά τη βρήκαν στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
1

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μιας δεκαεξάχρονης από τη Νέα Σμύρνη η οποία φέρεται να σκηνοθέτησε την απαγωγή της. Η νεαρή εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη.

Η δεκαεξάχρονη αθλήτρια του πόλο φέρεται να εξαφανίζεται πριν την προπόνησή της χθες το απόγευμα. Οι γονείς της την αναζήτησαν μετά την λήξη της προπόνησης, δεν την βρήκαν και δήλωσαν την εξαφάνισή της. 

Σύμφωνα με το waterpolonews.gr η δεκαεξάχρονη, μετά τον εντοπισμό της, ισχυρίστηκε πως τρεις άνδρες, που επενέβαιναν σε ένα λευκό βαν, την ακινητοποίησαν βάζοντας της στο πρόσωπο υγρό με το οποίο λιποθύμησε.


Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η νεαρή, ξύπνησε χωρίς να την αντιληφθούν και όταν οι απαγωγείς σταμάτησαν για ανεφοδιασμό, χτύπησε έναν από αυτούς, βγήκε από το αυτοκίνητο και μπήκε σε παρακείμενο φούρνο όπου κατήγγειλε πως έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος που βρίσκεται στην περιοχή της Τούμπας κλείδωσαν άμεσα τις πόρτες και κάλεσαν αμέσως την αστυνομία. 

Η δεκαεξάχρονη ωστόσο άλλαξε την κατάθεσή της και ισχυρίστηκε πως μετά την ακινητοποίηση από τους τρεις άνδρες μεταφέρθηκε στα ΚΤΕΛ στον Κηφισό και μπήκε στο λεωφορείο για τη Θεσσαλονίκη.

Στη μέση περίπου της διαδρομής και συγκεκριμένα στη Λαμία, το ίδιο βαν την παρέλαβε ξανά και αφού αναγκάστηκε να μυρίσει και πάλι το ίδιο υγρό, μεταφέρθηκε ως τη Θεσσαλονίκη.

Οι ισχυρισμοί της ωστόσο δεν έπεισαν τους αστυνομικούς καθώς την κατάθεσή της έπεσε σε αντιφάσεις. Παράλληλα ο οδηγός του λεωφορείου ήταν βέβαιος πως όσοι επιβάτες επιβιβάστηκαν στην Αθήνα, τόσοι αποβιβάστηκαν στη Θεσσαλονίκη.

Δεδομένα από το σήμα του κινητού της, το γεγονός ότι απήχθη σε πολυσύχναστο μέρος και σε ώρα αιχμής, αλλά και το ότι οι «απαγωγείς» σταμάτησαν σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της Θεσσαλονίκης για ανεφοδιασμό τροφίμων, έκαναν τους ανθρώπους της ΕΛΑΣ να πιστεύουν πως κάτι διαφορετικό υπάρχει, σύμφωνα με το waterpolonews.gr. 

Έτσι, εκτιμούν πως αρπαγή ανηλίκου δεν προκύπτει και πιθανολογούν πως πρόκειται για μια εφηβική τρέλα. Η νεαρή επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη με τη συνοδεία των γονιών της. 

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια