Ο συγγραφέας Καπλάνι δημοσιεύει φωτογραφία που «δεν δείχνουν ποτέ τα ελληνικά ΜΜΕ»

Ο συγγραφέας Καπλάνι δημοσιεύει φωτογραφία που «δεν δείχνουν ποτέ τα ελληνικά ΜΜΕ» Facebook Twitter
2

Μήνυμα κατά της μισαλλοδοξίας και του ρατσισμού στέλνει ο συγγραφέας Γκαζμέντ Καπλανι με αφορμή το εκρηκτικό κλίμα που δημιουργείται μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας μετά το θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα στο χωριό Βουλιαράτες.

Ο αλβανικής καταγωγής συγγραφέας που πρόσφατα δήλωσε στη Lifo «Οι Έλληνες και οι Αλβανοί είναι πρώτα ξαδέρφια που τους έμαθαν να μη χωνεύονται μεταξύ τους», δημοσίευσε μια φωτογραφία που όπως λέει ανήκει στην κατηγορία των εικόνων που δεν προβάλλουν τα ελληνικά ΜΜΕ.

«Florian Marku, Αλβανός παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμάχος. Πέρυσι νίκησε στον τελικό τον Δανό Hassan Muhareb. Πανηγύρισε σηκώνοντας την αλβανική και την ελληνική σημαία μαζί, επειδή έζησε ως μετανάστης στην Ελλάδα. Τέτοιες εικόνες δεν θα σας δείξουν ποτέ τα ελληνικά ΜΜΕ. Κάντε πυγμαχία (εάν δεν έχετε τι να κάνετε και δεν έχετε γκόμενο/γκόμενα για να κάνετε έρωτα). Όχι πόλεμο» ανέφερε  κάτω από τη φωτογραφία του Αλβανού πρωταθλητή.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Στο εξωτερικό, στη Βόρεια Ευρώπη,μας σέρβιρε ένας Αλβανός σερβιτόρος, γεννημένος στην Ελλάδα, εξαιρετικά φιλικός, χάρηκε πραγματικά που μας είδε και κουβεντιάσαμε. Χρησιμοποιούσε το "εμείς" για τους Έλληνες και το "εμείς εκεί πάνω" για τους Αλβανούς. Καταλαβαίνω πολύ καλά τον Αλβανό πυγμάχο.