Ανατροπή στην ομηρία αστυνομικού: Εξετάζουν σενάριο ληστείας - Τον βασάνισαν και του έκοψαν το αυτί

Ανατροπή στην ομηρία αστυνομικού: Εξετάζουν σενάριο ληστείας - Τον βασάνισαν και του έκοψαν το αυτί Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για την υπόθεση του αστυνομικού που βρέθηκε δεμένος και χτυπημένος σε διαμέρισμα στη Νίκαια.

Ο αστυνομικός βρέθηκε τα ξημερώματα ακινητοποιημένος, με κομμένο, μερικώς, το ένα του αυτί, σε διαμέρισμα που μένουν άνδρες από το Πακιστάν. Η αστυνομία κινητοποιήθηκε μετά από κλήση γείτονα, στις 4 τα ξημερώματα, που ειδοποίησε την Άμεση Δράση ότι ακούει φωνές από το συγκεκριμένο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου.

Μόλις οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο, δέχτηκαν επίθεση από ομάδα Πακιστανών. Τελικά οι αξιωματικοί κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν, εντοπίζοντας τον συνάδελφό τους δεμένο και χτυπημένο. 

Το σενάριο της ληστείας

Ο αστυνομικός του τμήματος Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας υποστήριξε ότι, ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, διαπίστωσε πως μια ομάδα Πακιστανών κινείται ύποπτα. Κατά τον ίδιο, οι άνδρες αντιλήφθηκαν ότι τους ακολουθούσε και του επιτέθηκαν, απαγάγοντάς και βασανίζοντάς τον επί τρεις ώρες. 

Όμως σύμφωνα με ρεπορτάζ του Newsit, οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν και το ενδεχόμενο ο αστυνομικός να γνώριζε τους Πακιστανούς και να επιχείρησε να τους ληστέψει. Μάλιστα δεν αποκλείεται η πιθανότητα ο ένστολος να είχε συναλλαγές με τους άνδρες που τελικά τον έδεσαν και τον βασάνισαν.

Από την πλευρά τους, οι Πακιστανοί υποστήριξαν στους αστυνομικούς ότι ο συνάδελφός τους ανέβηκε έως το διαμέρισμά του και τους απείλησε μαζί με δύο συνεργούς του. Κατά τους ίδιους, εκείνοι αντέδρασαν και συνεπλάκησαν μαζί τους. 

Οι δύο άνδρες ξέφυγαν ενώ ο τρίτος, οδηγός υψηλόβαθμου αξιωματικού δεν τα κατάφερε. 

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι οι Πακιστανοί εμπλέκονται σε λαθρεμπόριο τσιγάρων καθώς βρέθηκαν επιβαρυντικά στοιχεία στο διαμέρισμα της Νίκαιας αλλά δεν μπορούν να εξηγήσουν πως βρέθηκε εκεί ο συνάδελφός τους ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Στο σημείο βρέθηκε ένα όπλο που εξετάζεται από τις αρχές ενώ αναζητούνται και οι άνδρες που ανέφεραν στη δική τους εκδοχή οι άνδρες από το Πακιστάν. 

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Επειδή είμαι λίγο μπερδεμένος,διαβάζοντας σχόλια στο ιντερνετ γενικώς,τελικά επιτρέπεται η αυτοδικία?Σε ποιες περιπτώσεις ακριβώς ,να ξέρουμε να φερόμαστε αναλόγως.