Συνελήφθη ο κοσμηματοπώλης της Ομόνοιας μετά τον θάνατο του ληστή - Τον κατέγραψε το βίντεο

Συνελήφθη ο κοσμηματοπώλης της Ομόνοιας μετά τον θάνατο του ληστή - Τον κατέγραψε το βίντεο Facebook Twitter
EUROKINISSI
5

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, της οδού Γλαδστώνος, μετά τον θάνατο του άνδρα που επιχείρησε να ληστέψει το κατάστημα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του βάσει ενός βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δείχνει τον ίδιο, μαζί με ένα άγνωστο, να κλωτσούν τον ληστή, όταν εκείνος είχε εγκλωβιστεί στο κοσμηματοπωλείο.

Ο κοσμηματοπώλης οδηγείται στον εισαγγελέα με την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης βλάβης, ενώ αναζητείται από την αστυνομία το δεύτερο άτομο που φαίνεται στο βίντεο να κλωτσάει τον δράστη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής έκθεσης για τις συνθήκες θανάτου του επίδοξου ληστή, είναι πιθανό να αλλάξει το κατηγορητήριο.

O ληστής είχε μπει το μεσημέρι της Παρασκευής στο κοσμηματοπωλείο, την ώρα που ο ιδιοκτήτης είχε απομακρυνθεί για λίγο από το κατάστημα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, όταν βρέθηκε μέσα, η πόρτα ασφαλείας έκλεισε αυτόματα και εγκλωβίστηκε.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης, σε κατάσταση αμόκ, άρπαξε έναν πυροσβεστήρα από το κατάστημα και ξεκίνησε να σπάει τη γυάλινη είσοδο.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει, πέρασε μέσα από τη τζαμαρία και τραυματίστηκε από τα σπασμένα τζάμια. Στη συνέχεια, δύο άντρες του επιτέθηκαν και πέθανε λίγο αργότερα στο πεζοδρόμιο.

Το βίντεο - ντοκουμέντο που ήρθε στη δημοσιότητα, αποκαλύπτει πως είχε δεχτεί πολλαπλά και άγρια χτυπήματα αντρών στο κεφάλι προσπαθώντας να διαφύγει.

Στο μεταξύ, τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένονται τη Δευτέρα. 

 
 
*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Αυτός που λιντσάρισε τον Ζακ είναι ο Γιώργος» – 20 αντιδράσεις για το χαμό του Κωστόπουλου έξω απ' το κοσμηματοπωλείο

 

Ελλάδα
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Δεν διαφωνώ με όσα λέτε. Θα σας πω όμως ένα ανάλογο περιστατικό που μου έτυχε πριν χρόνια στο Λονδίνο: δύο μεθυσμένοι χούλιγκαν μπήκαν στη καφετέρια όπου έπινα καφέ κι άρχισαν να ζητάνε απ' τους πελάτες τα πορτοφόλια απειλώντας τους με μαχαίρι. Πριν καν το καταλάβει κανείς τέσσερις (!) αστυνομικοί μπήκαν και τους συνέλαβαν πολύ ήρεμα. Εκεί ούτε σκοτώθηκε κανείς ούτε κανείς θα μπει φυλακή επειδή σκότωσε. Νομίζω ότι είναι καλύτερο, αυτό λέω στο σχόλιό μου.
Ο ληστης τρικλιζει. Δε μπορεί να κρατήσει τον πυροσβεστηρα...ελεος δλδ..είναι στα 4 και του πατανε το κεφάλι σε ενα σημειο. Κλωτσανε τα τζάμια πανω του. Δεν είναι καν αυτοαμυνα. Πήγαινε γυρευοντας ο ληστης αλλα δεν ηταν απειλη...τρικλιζει.. Θα πεσει μονος του..