Τραγωδία στο Μάτι: Η 26χρονη Ελισάβετ πέθανε χθες - Στη φωτιά είχε χάσει και τη μητέρα της

Τραγωδία στο Μάτι: Η 26χρονη Ελισάβετ πέθανε χθες - Στη φωτιά είχε χάσει και τη μητέρα της Facebook Twitter
0

Η 26χρονη Ελισάβετ Χαρδαλούπα, πέθανε χθες, έχοντας δώσει μάχη για τη ζωή της για σχεδόν ενάμιση μήνα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού. Είναι το 99ο θύμα της εθνικής τραγωδίας που βύθισε σε πένθος όλη την χώρα.

Η 26χρονη προσπάθησε εκείνη την ημέρα μαζί με την μητέρα της να σωθεί από τις φλόγες που είχαν τυλίξει το σπίτι της στην περιοχή, όμως δεν τα κατάφερε και όλο αυτό το διάστημα νοσηλευόταν διασωληνωμένη με βαριά εγκαύματα στη ΜΕΘ.

Σήμερα γίνονται γνωστές ακόμη πιο δραματικές λεπτομέρειες για την τραγωδία καθώς από τη φονική πυρκαγιά πέθανε και η μητέρα της, τον περασμένο μήνα στο ίδιο νοσοκομείο.

Μητέρα και κόρη είχαν βρεθεί σοβαρά τραυματισμένες εκείνη την ημέρα από τον αδελφό της Ελισάβετ ο οποίος ήταν μαζί τους και κατάφερε να διαφύγει.

Όλες τις ημέρες της νοσηλείας της φίλοι και συγγενείς στάθηκαν στο πλευρό της κάνοντας ότι είναι δυνατό προκειμένου να σώσουν την 26χρονη κοπέλα.

Τις πρώτες μέρες της νοσηλείας της υπήρξαν εκκλήσεις μέσω social media από φίλους της για αίμα.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, οι εγκαυματίες που παραμένουν στα νοσοκομεία είναι πλέον 17, εκ των οποίων οι 3 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε μονάδες εντατικής θεραπείας. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM