Αναζωπυρώθηκε η φωτιά στην Πάρο

Αναζωπυρώθηκε η φωτιά στην Πάρο Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Αναζωπυρώθηκε πριν από λίγο η πυρκαγιά που ξέσπασε χτες το απόγευμα στην Πάρο και τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο. 

Ωστόσο σήμερα το μέτωπο αναζωπυρώθηκε με την Πυροσβεστική να έχει σπεύσει στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς.

Σημειώνεται ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα σε ένα 24ωρο που ξεσπά φωτιά στο ίδιο σημείο.

Την ίδια ώρα, για πολύ υψηλό κίνδυνο, ( Κατηγορίας κινδύνου 4 ) προειδοποιεί η Γενική Γραμματεία Πολιτικής προστασίας για αύριο Πέμπτη 02 Αυγούστου 2018 στις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου και Νοτίου Αιγαίου και συγκεκριμένα τη Σάμο, την Ικαρία και τα Δωδεκάνησα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM