Όσκαρ 2025: Ο Κόναν Ο' Μπράιεν θα είναι φέτος ο παρουσιαστής

Όσκαρ 2025: Ο Κόναν Ο' Μπράιεν θα είναι φέτος ο παρουσιαστής Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: EPA
0

Ο Κόναν Ο' Μπράιεν θα είναι ο οικοδεσπότης και κεντρικός παρουσιαστής των Όσκαρ 2025, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών.

«Η Αμερική το απαίτησε και τώρα συμβαίνει: το νέο Cheesy Chalupa Supreme του Taco Bell. Σε άλλες ειδήσεις, παρουσιάζω τα Όσκαρ», δήλωσε ο βραβευμένος με Emmy τηλεοπτικός παρουσιαστής, συγγραφέας, παραγωγός και κωμικός σε δελτίο τύπου για την πρώτη του φορά ως κεντρικός παρουσιαστής στα Όσκαρ.

Ο Ο' Μπράιεν είναι περισσότερο γνωστός ως οικοδεσπότης του "Late Night with Conan O'Brien" από το 1993 έως το 2009, μετά την αποχώρηση του Ντέιβιντ Λέτερμαν και του "Conan" από το 2010 έως το 2021. Πριν από αυτό, ήταν συγγραφέας του "Saturday Night Live" και των "Simpsons".

Από το 2018, παρουσιάζει το podcast "Conan O'Brien Needs a Friend". Πιο πρόσφατα, πρωταγωνίστησε στην ταξιδιωτική εκπομπή "Conan O'Brien Must Go" στο Max.

Η 97η απονομή των βραβείων Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Μαρτίου 2025, στο Dolby Theatre στο Ovation Hollywood.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Πολ Μεσκάλ στο νέο εξώφυλλο της GQ: Ο άνθρωπος πίσω από τους ρόλους και η νέα πρόκληση του «Gladiator II»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο νέο εξώφυλλο του GQ: Ο άνθρωπος πίσω από τους ρόλους και η νέα πρόκληση του «Gladiator II»

Αναφερόμενος στην επαγγελματική του πορεία, ο Μεσκάλ παραδέχεται ότι ο ρόλος του Connell στο Normal People τον εκτόξευσε σε μια νέα κλίμακα δημοσιότητας, αλλά του έδωσε και την ευκαιρία να εξελιχθεί ως ηθοποιός
LIFO NEWSROOM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΕΞ Ρόμπερτ Πάτινσον, Πανελλήνιον και September 5 από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Πάτινσον, Πανελλήνιον και September 5 από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα σάτιρα επιστημονικής φαντασίας του Μπονγκ Τζουν-Χο, το σφιχτοδεμένο δημοσιογραφικό θρίλερ «September 5» και ένα καταπληκτικό ντοκιμαντέρ με αντικείμενο το ιστορικό σκακιστικό καφενείο των Αθηνών ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μια σημαντική έκθεση στο Παρίσι με τη συνδρομή του Μουσείου Μπενάκη

Πολιτισμός / Μια σημαντική έκθεση στο Παρίσι με τη συνδρομή του Μουσείου Μπενάκη

Η συνεργασία του Μουσείου Μπενάκη με το Musée du Quai Branly στο Παρίσι φέρνει στο σήμερα το μεγάλο ερώτημα, που προέκυψε τη δεκαετία του 1930 και απασχόλησε τους σουρεαλιστές αλλά και την επιστημονική κοινότητα της εποχής, σχετικά με το τι θεωρούμε αντικείμενο τέχνης. 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ