Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Καρντάσιαν στο Ντουμπάι

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Καρντάσιαν στο Ντουμπάι Facebook Twitter
0

Προς το Ντουμπάι κατευθύνεται η Κιμ Καρντάσιαν, όπως αποκάλυψε μέσω Instagram, όπου και θα κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την επίθεση που δέχθηκε ενώ βρισκόταν στο Παρίσι τον περασμένο Οκτώβριο. «Στο δρόμο για Ντουμπάι» έγραψε η 36χρονη σταρ στη φωτογραφία που ανέβασε, που απεικονίζει την ίδια μαζί με τον Scott Disick.

on our way #dubai??

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Η συγκεκριμένη είναι η πρώτη «εκτός αρχείου» φωτογραφία, μετά από μήνες απουσίας, που μοιράζεται με τους εκατομμύρια followers της η Κιμ Καρντάσιαν, που μετά την ληστεία στο Παρίσι απείχε από τα social media αλλά επέστρεψε πριν μερικές ημέρες, ανεβάζοντας ωστόσο μόνο παλιότερες φωτογραφίες με τον Kάνιε Γουέστ και τα δύο τους παιδιά. 

Λίγο μετά την ανάρτησή της στο Instagram, η Κιμ ανέβασε και ένα Snapchat από το αεροδρόμιο, στο οποίο φορά κάτι μεγάλου μεγέθους γυαλιά, που χρησιμοποιούνται συνήθως σε συνεδρίες λέιζερ. «Το μόνο που χρειάζεσαι είναι γυαλιά λέιζερ όταν κάνεις θεραπεία με λέιζερ. Οπότε αυτά είναι τέλεια για το λέιζερ του αεροπλάνου» σχολίασε στο βίντεο. 

Η Κιμ μοιράστηκε όμως κι άλλες στιγμές από την παραμονή της στο αεροδρόμιο, λίγο πριν αναχωρήσει για Ντουμπάι, όπως την τυχαία της συνάντηση με τον σχεδιαστή Balmain, ενώ δεν παρέλειψε να «συστήσει» και στους θαυμαστές της τον Dr. Ourian, που είναι ο προσωπικός της δερματολόγος και πλαστικός χειρουργός. «Ο περισσότερος κόσμος πιστεύει πως έχω απλώς καλά γονίδια. Οπότε θέλω να σας συστήσω στα "καλά μου γονίδια", με τα οποία ταξιδεύω για το Ντουμπάι- τον Dr. Ourian» ακούγεται να λέει στο σχετικό βίντεο η διάσημη σταρ. 

Η Κιμ Καρντάσιαν αναμένεται να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση την Παρασκευή στο πλαίσιο ενός Master Class στο Ντουμπάι δια χειρός Mario Dedivanovic, ο οποίος είναι γνωστός makeup artist των διάσημων και πολύ καλός φίλος της. Η Κιμ επρόκειτο να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο event, τον περασμένο Οκτώβριο, οπότε και ήταν προγραμματισμένο, αλλά μετά την επίθεση που δέχθηκε ακύρωσε όλες τις μελλοντικές της εμφανίσεις, ανάμεσά τους κι αυτή στο Ντουμπάι. 

Παρόλο που η ληστεία υπήρξε μια πολύ τραυματική εμπειρία, η ίδια φαίνεται πως έχει αρχίσει να βρίσκει αργά και σταθερά τον ρυθμό της, επιστρέφοντας στο επίκεντρο της δημοσιότητας, καθώς η τρίμηνη απουσία της σύμφωνα με πολλούς λειτούργησε θετικά για την εικόνα της. «Είναι πολύ ενθουσιασμένη με το ταξίδι στο Ντουμπάι. Χαίρεται που θα αλλάξει περιβάλλον και ανυπομονεί να περάσει χρόνο με θαυμαστές της. Θα έχει μια τεράστια ομάδα με προσωπικό ασφαλείας, αλλά η ίδια δεν ανησυχεί για την ασφάλειά της» σχολίασε πηγή, μιλώντας στο περιοδικό People. «Καθώς ο καιρός περνούσε, συνειδητοποίησε πως κατά βάθος της άρεσαν οι πιο αργοί ρυθμοί ζωής. Νιώθει ευγνώμων που κατάφερε να περάσει τους τελευταίους μήνες εστιάζοντας μόνο στα παιδιά της. Θεωρεί πως μεγαλώνουν πολύ γρήγορα και διασκέδασε το να περνά πιο ήρεμες στιγμές μαζί τους» πρόσθεσε η ίδια πηγή. 

Η Κιμ, πάντως, ενόψει του Master Class του φίλου της Mario, ανέβασε πριν δύο ημέρες και την αφίσα του event στο λογαριασμό της και φωτογραφίες μαζί του, σχολιάζοντας πως μετρά αντίστροφα για όλο αυτό. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
Onassis Ready: «You are invited» - Η έκθεση που εγκαινιάζει τον νέο χώρο του Ιδρύματος στου Ρέντη

Πολιτισμός / «You are invited»: Με έκθεση του διάσημου φωτογράφου Γιούργκεν Τέλερ ξεκινάει το Onassis Ready

Στην καρδιά του Αγίου Ιωάννη Ρέντη το Ίδρυμα Ωνάση μεταμορφώνει ένα παλιό εργοστάσιο πλαστικών σε χώρο πολιτισμού και ξεκινά τη λειτουργία του με μια σπουδαία έκθεση
LIFO NEWSROOM