Το βασιλικό μωρό είπε την πρώτη του λέξη και φυσικά έγινε είδηση

Το βασιλικό μωρό είπε την πρώτη του λέξη και φυσικά έγινε είδηση Facebook Twitter
1
Το βασιλικό μωρό είπε την πρώτη του λέξη και φυσικά έγινε είδηση Facebook Twitter

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ του Ηνωμένου Βασιλείου, δεύτερο τέκνο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Δούκισσας του Κέμπριτζ, Κέιτ, μίλησε και δεν είπε ούτε "μαμά", ούτε "μπαμπά", ούτε τίποτα απ' όλα αυτά τα συνηθισμένα για βρέφη, βασιλικά και μη.

Είπε "λουλούδι" ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται υπάλληλος παιδικού πάρτι που έγινε προς τιμήν του μικρού πρίγκιπα Τζορτζ και της 16 μηνών Σάρλοτ, κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης των γονιών τους στον Καναδά.

Αυτή ίσως και να ήταν η πρώτη φορά που τα δύο γαλαζοαίματα μικρά ήρθαν σε επαφή με τόσα πολλά παιδάκια -24 για την ακρίβεια - προκειμένου να παίξουν μαζί και να απολαύσουν το παιδικό πρόγραμμα που είχε διοργανωθεί για χάρη τους. 

Σύμφωνα με τον ανιματέρ του παιδικού πάρτι, ο οποίος έφτιαχνε ζωάκια από μπαλόνια, πρώτα ο μικρός πρίγκιπας του ζήτησε να φτιάξει μια αράχνη και λίγο αργότερα άκουσε τη μικρή να ψελλίζει τη λέξη "λουλούδια", ίσως, όπως είπε, επειδή και άλλα παιδάκια εκείνη τη στιγμή ζητούσαν το ίδιο και η μικρή επανέλαβε τη λέξη. 

Σύμφωνα με το Vanity Fair, αυτή είναι και η πρώτη επίσημη μαρτυρία για τα πρώτα λόγια της μικρής Σάρλοτ, είδηση μεγάλης βαρύτητας για τους Βρετανούς που μέχρι στιγμής έχουν ασχοληθεί με το πρώτο δοντάκι του Τζορτζ, την πρώτη μέρα στο σχολείο και πάει λέγοντας... 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BAFTA AWARDS 2026

Πολιτισμός / Bafta Film Awards 2026: Βωμολοχίες, αμήχανες στιγμές και αρνητικά ρεκόρ - Όσα έγιναν στην τελετή

Τα φετινά βραβεία Bafta χαρακτηρίστηκαν από έναν απρόβλεπτο συνδυασμό επαίνων και αμήχανων στιγμών, καθώς το βραβείο Α΄ Ανδρικού Ρόλου απονεμήθηκε σε έναν μέχρι πρότινος άγνωστο ηθοποιό
THE LIFO TEAM
BAFTA 2026 ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΒΡΙΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ

Πολιτισμός / Bafta Film Awards 2026: Τι συνέβη με «ρατσιστική βρισιά» που ακούστηκε - Η συγγνώμη του παρουσιαστή

«Ήταν η στιγμή που ακούστηκε σε όλο τον κόσμο. Ένας άνδρας φώναξε μια ρατσιστική βρισιά καθώς δύο διάσημοι μαύροι ηθοποιοί απένειμαν ένα βραβείο» σχολιάζει το CNN
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Βερολίνου τιμά την Αγγελική Παπούλια

Πολιτισμός / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Βερολίνου τιμά την Αγγελική Παπούλια

Η διοργάνωση που εδώ και έντεκα χρόνια προωθεί τον ελληνικό κινηματογράφο στη γερμανική πρωτεύουσα φέτος τιμά την καταξιωμένη ηθοποιό και ανοίγει τη συζήτηση για τη γυναικεία και non-binary ταυτότητα στη μεγάλη οθόνη.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ

σχόλια

1 σχόλια