LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

«Avatar: The Way of Water»: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου σίκουελ

«Avatar: The Way of Water»: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου τρέιλερ Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Κυκλοφόρησε το επίσημο και τελευταίο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης συνέχειας του «Avatar: The Way of Water» του Τζέιμς Κάμερον και είναι όσο επικό το περίμεναν οι φανς.

Το δίλεπτο τρέιλερ κυκλοφορεί έναν μήνα πριν από την πρεμιέρα του σίκουελ του Avatar, τον επόμενο μήνα, στις 16 Δεκεμβρίου, περίπου 13 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του πρώτου μέρους της ταινίας το 2009.

Στο τρέιλερ η οικογένεια των Τζέικ και Νεϊτίρι διασχίζουν νέους υποβρύχιους κόσμους καθώς οι πολίτες του σύμπαντος της Πανδώρας μάχονται με στρατούς ρομπότ και τρομακτικά θαλάσσια πλάσματα.

Το «Avatar: The Way of Water» διαδραματίζεται σεναριακά μία δεκαετία και πλέον μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και ακολουθεί την προσπάθεια της οικογένειας Σάλι να κρατήσει ο ένας τον άλλο ασφαλή, τις μάχες που δίνουν για να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που υπομένουν. 

Ο Σαμ Γουόρθινγκτον και η Ζόε Σαλντάνα επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους ως Τζέικ και Νεϊτίρι ενώ επιστρέφουν για οι Τζόελ Ντέιβιντ Μουρ, Στίβεν Λανγκ και Σιγκούρνι Γουίβερ.

Στις νέες προσθήκες του καστ περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι Κέιτ Γουίλσλετ, Έντι Φάλκο, και Βιν Ντίζελ.

Η ταινία είναι η πρώτη από τις τέσσερις προγραμματισμένες συνέχειες της υπερπαραγωγής του 2009, με τις υπόλοιπες τρεις να κυκλοφορούν το 2024, το 2026 και το 2028, αντίστοιχα.

Η νέα ταινία θα έχει διάρκεια πάνω από τρεις ώρες ενώ ο Τζέιμς Κάμερον σε προηγούμενη συνέντευξή του αποκάλυψε ότι ενδεχομένως να μην επιστρέψει για να σκηνοθετήσει την τέταρτη και την πέμπτη ταινία του Avatar.

Με πληροφορίες του NME

Πολιτισμός
0

LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο νέα έργα αποδίδονται στον Μιχαήλ Αγγελο στα 550 χρόνια από τη γέννησή του

Πολιτισμός / Ο μύθος του Μιχαήλ Άγγελου συνεχίζει να μεγαλώνει, 550 χρόνια μετά

Δύο νέα έργα αποδίδονται στον Μιχαήλ Άγγελο στα 550 χρόνια από τη γέννησή του, σε μια συγκυρία που δείχνει πως ο μύθος του συνεχίζει να μεγαλώνει μαζί με τις διεκδικήσεις γύρω από το όνομά του
THE LIFO TEAM
Η Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού και Εθνικής Κληρονομιάς της Πολωνίας

Πολιτισμός / Η Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού και Εθνικής Κληρονομιάς της Πολωνίας

Στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο υπουργών, θέματα που αφορούν την πολιτική της ΕΕ στον τομέα του Πολιτισμού, μεταξύ άλλων ως προς το Ταμείο Συνοχής και τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία
THE LIFO TEAM
Paddington, Cate Blanchett και Tom Hiddleston ξεχωρίζουν στις υποψηφιότητες των Olivier Awards

Πολιτισμός / Paddington, Cate Blanchett και Tom Hiddleston ξεχωρίζουν στις υποψηφιότητες των Olivier Awards

Το Paddington και το Into the Woods προηγούνται στις φετινές υποψηφιότητες των Olivier Awards, σε μια λίστα που φέρνει δίπλα δίπλα το λαϊκό θέαμα, το θεατρικό κύρος και μεγάλα ονόματα όπως η Cate Blanchett, ο Tom Hiddleston και ο Bryan Cranston.
THE LIFO TEAM
Η Catherine Opie φέρνει την queer προσωπογραφία στο κέντρο της National Portrait Gallery

Πολιτισμός / Η Catherine Opie φέρνει την queer προσωπογραφία στο κέντρο της National Portrait Gallery

Η Catherine Opie παρουσιάζει την πρώτη μεγάλη έκθεσή της στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη National Portrait Gallery. Το To Be Seen συγκεντρώνει 30 χρόνια δουλειάς και επαναφέρει στο προσκήνιο τη συζήτηση για την ορατότητα και την εκπροσώπηση.
THE LIFO TEAM
Ο Harry Styles μιλά για τον θάνατο του Liam Payne: «Με έκανε να ξαναδώ τη ζωή μου»

Διεθνή / Ο Harry Styles μιλά για τον θάνατο του Liam Payne: «Με έκανε να ξαναδώ τη ζωή μου»

Ο Harry Styles δήλωσε ότι ο θάνατος του Liam Payne το 2024 τον ώθησε να επανεξετάσει τη ζωή του. Μιλώντας για το νέο του άλμπουμ, αναφέρθηκε στο πένθος, τη δημόσια έκθεση και τον τρόπο που τιμά τη μνήμη του πρώην συνεργάτη του.
THE LIFO TEAM