Τόμσεν: Θα διορθώσουμε τις εκτιμήσεις μας για την Ελλάδα αν αποδειχθεί ότι είναι απαισιόδοξες

Τόμσεν: Θα διορθώσουμε τις εκτιμήσεις μας για την Ελλάδα αν αποδειχθεί ότι είναι απαισιόδοξες Facebook Twitter
Aris Oikonomou/SOOC
0

Εάν έχουμε στη διάθεσή μας όλα τα στοιχεία για το 2016 θα τα εξετάσουμε, και θα αλλάξουμε εν ανάγκη την πρόγνωσή μας για την Ελλάδα εάν αποδειχθεί ότι υπήρξε πολύ απαισιόδοξη, δήλωσε ο διευθυντής του Ευρωπαϊκού Τμήματος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Π. Τόμσεν, στην οικονομική εφημερίδα Handelsblatt.


Εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης επικρίνουν τις πρoγνώσεις του για την Ελλάδα. Το ΔΝΤ «εξέδωσε μια ιδιαίτερα απαισιόδοξη πρόγνωση για την ανάπτυξη της οικονομίας και τα δημόσια οικονομικά» είπε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αρμόδιος για θέματα ευρώ, Βάλντις Ντομπρόβσκις, στην ίδια εφημερίδα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΡΗΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Οικονομία / Υδρογονάνθρακες: Παρουσιάστηκαν οι συμβάσεις μίσθωσης για έρευνα σε Κρήτη και Πελοπόννησο με Chevron - HELLENiQ ENERGY

«Σήμερα εγκαινιάζουμε μια νέα εποχή εθνικής αυτοπεποίθησης και αποφασιστικότητας», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου
THE LIFO TEAM