Την επόμενη εβδομάδα ο διαγωνισμός για την ιδιωτικοποίηση της Εγνατίας Οδού

Την επόμενη εβδομάδα ο διαγωνισμός για την ιδιωτικοποίηση της Εγνατίας Οδού Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΠΠΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
0
Εντός της επόμενης εβδομάδας, κατά πάσα πιθανότητα, θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για την ιδιωτικοποίηση της Εγνατίας Οδού (35ετής παραχώρηση της Οδού και των τριών κάθετων αξόνων), σύμφωνα με πηγές από το ΤΑΙΠΕΔ.
Το ζήτημα αυτό αποτελεί ένα από τα ορόσημα για την εκταμίευση της υποδόσης των 2,8 δισ. ευρώ.
Την επόμενη εβδομάδα, επίσης, θα κατατεθεί προς επικύρωση από τη Βουλή η σύμβαση για το «Ελληνικό», που και αυτή αποτελεί ένα από τα 15 ορόσημα - ουρά της πρώτης αξιολόγησης.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές από το ΤΑΙΠΕΔ, υπάρχει ενδιαφέρον από τους ιταλικούς σιδηρόδρομους και για την εταιρεία τροχαίου υλικού του ΟΣΕ, με την προθεσμία για την υποβολή προσφορών να εκπνέει στις 30 Σεπτεμβρίου.
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοίγει η αυλαία για το 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών - Κορυφαία ονόματα από τη διεθνή σκηνή

Οικονομία / Ανοίγει η αυλαία για το 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών - Κορυφαία ονόματα από τη διεθνή σκηνή

Από τη γεωπολιτική και την οικονομία έως την Τεχνητή Νοημοσύνη, την Υγεία και την Επιστήμη, οι κρίσιμες εξελίξεις της νέας εποχής στο επίκεντρο των συζητήσεων, υπό τον τίτλο: “The Shock of the New”
THE LIFO TEAM