Συνεχίζεται η νευρικότητα στην Wall Street

Συνεχίζεται η νευρικότητα στην Wall Street Facebook Twitter
0

Αυξάνονται οι απώλειες για το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, ήδη από τα μισά της σημερινής συνεδρίασης, καθώς οι επενδυτές εμφανίζονται ιδιαίτερα ανήσυχοι για την άνοδο των επιτοκίων δανεισμού.

Γύρω στις 19.30 (ώρα Ελλάδας) ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones υποχωρούσε κατά 2,10%, στις 24.370,66 μονάδες ενώ ο δείκτης Nasdaq κατέγραφε απώλειες 1,94%, στις 6.915,16 μονάδες.

Ο δείκτης Standard & Poor's 500 υποχωρούσε επίσης κατά -1,77%, στις 2.634,29 μονάδες.

Πριν από τρεις ημέρες, το χρηματιστήριο κατέγραψε «βουτιά» 1.175 μονάδων, ενώ, νωρίτερα, είχε φτάσει ακόμα και 1.600 μονάδες κάτω από το σημείο εκκίνησης της συνεδρίασης. 

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΗ: Ρεκόρ με 18 δισ. ΑΜΚ - Η μεγαλύτερη προσέλκυση κεφαλαίων στην ελληνική αγορά

Οικονομία / ΔΕΗ: Ρεκόρ με 18 δισ. ΑΜΚ - Η μεγαλύτερη προσέλκυση κεφαλαίων στην ελληνική αγορά

Ψήφος εμπιστοσύνης από κορυφαίους επενδυτές παγκοσμίως στο νέο στρατηγικό σχέδιο του Ομίλου – ιστορικό ρεκόρ το συνολικό ποσό των προσφορών για το ελληνικό χρηματιστήριο 
THE LIFO TEAM