Στα 3,79 δισ. ευρώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου τον Φεβρουάριο

Στα 3,79 δισ. ευρώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου τον Φεβρουάριο Facebook Twitter
0

Στα 3,792 δισ. ευρώ ανήλθαν οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του Δημοσίου προς τους ιδιώτες τον Φεβρουάριο, έναντι 3,559 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών.

Ειδικότερα, τον Φεβρουάριο οι πληρωμές ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων στο σύνολο της γενικής κυβέρνησης ανήλθαν σε 28,1 εκατ. ευρώ έναντι 9,3 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο.

Οι εκκρεμείς επιστροφές φόρων τον Φεβρουάριο ανήλθαν στα 1,255 δισ. ευρώ από 1,205 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο. Τον Φεβρουάριο καταβλήθηκαν 20,5 εκατ. ευρώ για επιστροφές φόρων έναντι 10,4 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα.

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοίγει η αυλαία για το 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών - Κορυφαία ονόματα από τη διεθνή σκηνή

Οικονομία / Ανοίγει η αυλαία για το 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών - Κορυφαία ονόματα από τη διεθνή σκηνή

Από τη γεωπολιτική και την οικονομία έως την Τεχνητή Νοημοσύνη, την Υγεία και την Επιστήμη, οι κρίσιμες εξελίξεις της νέας εποχής στο επίκεντρο των συζητήσεων, υπό τον τίτλο: “The Shock of the New”
THE LIFO TEAM
ΑΑΔΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οικονομία / ΑΑΔΕ: Υποβλήθηκαν οι προεκκαθαρισμένες φορολογικές δηλώσεις για 1 εκατ. πολίτες - Πώς και μέχρι πότε να τις διορθώσετε

Σε περίπτωση που τα στοιχεία των προεκκαθαρισμένων δηλώσεων είναι λανθασμένα ή ελλιπή, οι φορολογούμενοι οφείλουν να υποβάλουν τροποποιητική δήλωση, προκειμένου να διορθώσουν ή να συμπληρώσουν τα σωστά δεδομένα
THE LIFO TEAM