Στα 1,67 δισ. αυξήθηκαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου προς τους ιδιώτες

Στα 1,67 δισ. αυξήθηκαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου προς τους ιδιώτες Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Στα 1,669 δισεκατομμύρια ευρώ αυξήθηκαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου προς τους ιδιώτες τον Φεβρουάριο.

Τον Ιανουάριο, το ύψος των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του κράτους διαμορφωνόταν στα 1,578 δισεκατομμύρια ευρώ.

Η αύξηση προκύπτει από τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών για την πορεία των μηνιαίων στοιχείων της γενικής κυβέρνησης που δόθηκαν στη δημοσιότητα. 

Εν τω μεταξύ, οι εκκρεμείς επιστροφές φόρων διαμορφώθηκαν στα 480 εκατομμύρια ευρώ, τον Φεβρουάριο, παρουσιάζοντας μείωση οχτώ εκατομμυρίων από τα 488 εκατομμύρια ευρώ που ήταν τον προηγούμενο μήνα. 

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τη ΔΕΗ το φθηνότερο πράσινο τιμολόγιο της αγοράς τον Δεκέμβριο  

Οικονομία / Από τη ΔΕΗ το φθηνότερο πράσινο τιμολόγιο της αγοράς τον Δεκέμβριο  

Για ακόμη έναν μήνα, η ΔΕΗ διατήρησε την τελική τιμή του κυμαινόμενου πράσινου οικιακού τιμολογίου Γ1/Γ1Ν στα 0,13928 €/kWh, ακριβώς στα επίπεδα του Νοεμβρίου, με στόχο να παραμείνει σταθερή και ανταγωνιστική για τα νοικοκυριά.
LIFO NEWSROOM
IRIS ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Οικονομία / IRIS: Υποχρεωτικό από σήμερα για όλες τις επιχειρήσεις - Τι ισχύει με πρόστιμα και όρια συναλλαγών

Η έναρξη ισχύος της υποχρέωσης μετατέθηκε από την αρχική ημερομηνία 31 Οκτωβρίου στην 1η Δεκεμβρίου, προκειμένου να δοθεί χρόνος προσαρμογής στους φορείς
LIFO NEWSROOM