Σολτς: Κίνηση αλληλεγγύης χωρίς προηγούμενο η βοήθεια προς την Ελλάδα

Σολτς: Κίνηση αλληλεγγύης χωρίς προηγούμενο η βοήθεια προς την Ελλάδα Facebook Twitter
1

«Η Αθήνα θα μπορεί και πάλι σύντομα να σταθεί στα πόδια της και να αναχρηματοδοτείται αυτόνομα στην αγορά» τονίζει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Όλαφ Σολτς σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Rheinische Post.

«Αυτό είναι ένα πολύ καλό νέο- για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη. Σε μία κίνηση αλληλεγγύης χωρίς προηγούμενο όλοι από κοινού βοηθήσαμε τη χώρα σε μία δύσκολη κρίση. Μια απόδειξη για το πόσο σημαντική είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση» τονίζει ο Σολτς.

Στη ίδια συνέντευξη που τιτλοφορείται «Δεν είμαστε "εξυπνάκηδες"», ο ομοσπονδιακός ΥπΟικ Όλαφ Σολτς τονίζει ακόμη  ότι «οι χώρες της Ευρωζώνης στήριξαν, τελικά, κυρίως την Ελλάδα με το να δώσουμε στην Αθήνα την ευκαιρία να λάβει δάνεια, και μάλιστα με ευνοϊκότερους όρους».

Οικονομία
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έρχεται νέος φόρος σε καύσιμα και φυσικό αέριο – Πώς θα επηρεαστούν νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Οικονομία / Έρχεται νέος φόρος σε καύσιμα και φυσικό αέριο – Πώς θα επηρεαστούν νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Ο κανονισμός της ΕΕ για την απανθρακοποίηση φέρνει αυξήσεις σε βενζίνη, πετρέλαιο και μαζούτ – Αντιδράσεις για τον αντίκτυπο στην ανταγωνιστικότητα και την καθημερινότητα
LIFO NEWSROOM
ΑμεΑ: Πρόγραμμα 24 εκατ. ευρώ για «Προσβασιμότητα κατ’ οίκον» – Ωφελούμενοι 2.500 πολίτες

Οικονομία / ΑμεΑ: Πρόγραμμα 24 εκατ. ευρώ για «Προσβασιμότητα κατ’ οίκον» – Ωφελούμενοι 2.500 πολίτες

Οι παρεμβάσεις περιλαμβάνουν εργασίες διαμόρφωσης, εγκατάσταση ραμπών και αναβατορίων, τοποθέτηση αυτοματισμών και ειδικού εξοπλισμού, καθώς και αμοιβές μηχανικών
LIFO NEWSROOM
Το αναποτελεσματικό Ελληνικό κράτος και οι ορατοί κίνδυνοι

LiFO politics / Το αναποτελεσματικό ελληνικό κράτος και οι ορατοί κίνδυνοι

«Ο κίνδυνος σήμερα δεν είναι η χρεοκοπία αλλά μια στασιμοκατάσταση, στην οποία η χώρα δεν θα αναπτύσσεται, και ένα μέρος της κοινωνίας αυτό το βιώνει ήδη»: Ο διευθυντής του BusinessDaily.gr Γιάννης Παπαδογιάννης μιλά στη Βασιλική Σιούτη και επισημαίνει ότι η χώρα απορροφά επιδοτήσεις, αλλά όχι δημιουργικά.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Voucher 750 ευρώ για εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα – Ανοίγουν οι αιτήσεις, όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Οικονομία / Voucher 750 ευρώ για εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα – Ανοίγουν οι αιτήσεις, όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Ξεκινά αύριο η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης της ΔΥΠΑ – Ποιες δεξιότητες καλύπτει, ποιοι είναι δικαιούχοι και πώς θα διασφαλίσετε τη συμμετοχή σας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Το συνειδητοποιήσαμε πόσο σημαντική είναι η Ε.Ε. που δάνειζε αφειδώς χωρίς να ελέγχει που πάνε τα χρήματα ή ποιοι τα διαχειρίζονται. Και που για να μην χάσουμε την εθνική μας κυριαρχία και τον πλουτοπαραγωγικό μας ιστό, τη νεολαία μας και την Εθνική μας ταυτότητα από την Τουρκία επιλέξαμε τελικά να χάσουμε όλα τα παραπάνω μέσω του «Δημοκρατικού τρόπου» της Ευρώπης.Στείλαμε λοιπόν τους νέους μας να δουλεύουν στα γραφεία της Ευρώπης (που σπούδασαν με χρήματα που μας ΔΑΝΕΙΣΑΝ αυτοί) και βάλαμε τη γη να τη δουλεύουν εργάτες - μετανάστες για να παράγονται φθηνά προϊόντα, και να κατασκευάζονται ξενοδοχεία από την Ευρώπη... για την Ευρώπη.Ευτυχώς όμως που φρόντισε η καλή μας Ευρώπη να αποδώσει δικαιοσύνη και όλοι όσοι ήταν υπεύθυνοι πλήρωσαν τις συνέπειες της κακοδιαχείρισης τους... σε ανώτατα αξιώματα.