Σκρέκας: «Η αναβαθμισμένη πλατφόρμα e-katanalotis θα λειτουργήσει πολύ πριν το Πάσχα»

Σκρέκας: «Η αναβαθμισμένη πλατφόρμα e-katanalotis θα λειτουργήσει πολύ πριν το Πάσχα» Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Πολύ πριν το Πάσχα αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία η αναβαθμισμένη πλατφόρμα του e-katanalotis, σύμφωνα με τον  υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας.

Νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης, ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας μιλώντας σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ 100,3, τόνισε πως στόχος της κυβέρνησης, είναι η αναβαθμισμένη πλατφόρμα του e-katanalotis, να έχει παρουσιαστεί μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου. «Μέσω του e-katanalotis ο πολίτης θα μπορεί να δημιουργεί το προσωπικό του καλάθι με προϊόντα και να βλέπει μέσω χάρτη σε ποια καταστήματα κοντά στο σπίτι του πωλούνται πιο φθηνά, ώστε να μπορεί να τα αγοράζει εκεί που είναι φθηνότερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο  υπουργός πρόσθεσε πως οι έλεγχοι στην αγορά συνεχίζονται ακάθεκτοι, όπως και οι προσπάθειες να αποτραπούν τα - έστω και λιγοστά- φαινόμενα αισχροκέρδειας. Τέλος, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε οι πολυεθνικές κατέβασαν τις τιμές στα προϊόντα στα οποία επιβλήθηκαν πρόστιμα.

Οικονομία
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρισμός για Όλους 2025: Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι της χαμηλής περιόδου

Οικονομία / Τουρισμός για Όλους 2025: Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι της χαμηλής περιόδου

Οι νέοι κληρωθέντες δικαιούχοι θα λάβουν άμεσα ενημέρωση μέσω της αίτησής τους στην πλατφόρμα του προγράμματος και στη συνέχεια προσωπική ειδοποίηση για τη διαδικασία έκδοσης των νέων καρτών μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
LIFO NEWSROOM
Αναβάθμιση-ορόσημο από τον οίκο Fitch: Η Ελλάδα στη βαθμίδα BBB με σταθερές προοπτικές

Οικονομία / Αναβάθμιση-ορόσημο από τον οίκο Fitch: Η Ελλάδα στη βαθμίδα BBB με σταθερές προοπτικές

Με αυτή την αναβάθμιση ο οίκος κλείνει έναν ισχυρά θετικό γύρο αξιολογήσεων για το 2025, ενδυναμώνοντας το προφίλ σταθερότητας της ελληνικής οικονομίας απέναντι στις παγκόσμιες αγορές
LIFO NEWSROOM