Σε λίγες εβδομάδες η πώληση της Εμπορικής Τράπεζας

Σε λίγες εβδομάδες η πώληση της Εμπορικής Τράπεζας Facebook Twitter
0

Ζήτημα λίγων εβδομάδων φαίνεται να είναι η πώληση της Εμπορικής Τράπεζας από την Credit Agricole, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.

Ο Ζαν-Πολ Σιφλέ, Διευθύνων Σύμβουλος της Γαλλικής Τράπεζας, δήλωσε ότι η τιμή θα μπορούσε να είναι συμβολικά €1, ανάλογα βέβαια με το ύψος της κεφαλαιακής ενίσχυσης που θα καταβάλει η Credit Agricole.

Ο κ.Σιφλέ δεν ερωτήθηκε πάντως για την πληροφορία που θέλει τη Γαλλική τράπεζα να πρέπει να καταβάλει επιπλέον €600 με €700 εκατομμύρια σε κεφάλαιο, πριν προχωρήσει στην πώληση.

Λόγω της κατάστασης του τραπεζικού τομέα στην Ελλάδα, η Credit Agricole έχει ήδη τοποθετήσει κάποια δισεκατομμύρια στην Εμπορική Τράπεζα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στεγαστικό: Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης - Στο επίκεντρο εργαζόμενοι στην επαρχία και βραχυχρόνια μίσθωση

Οικονομία / Στεγαστικό: Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης - Στο επίκεντρο εργαζόμενοι στην επαρχία και βραχυχρόνια μίσθωση

Όσα ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το πρόγραμμα ανακαίνισης κατοικιών, τις ιδιωτικές επενδύσεις και τα εγκαταλελειμμένα ή ημιτελή κτίσματα
THE LIFO TEAM