ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία τρίμηνων εντόκων γραμματίων με υπερκάλυψη κατά 1,65 φορές και απόδοση 3,67%

ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία τρίμηνων εντόκων γραμματίων με υπερκάληψη κατά 1,65 φορές και απόδοση 3,67% Facebook Twitter
φωτ.: Unsplash
0

Με σημαντική υπερκάλυψη διενεργήθηκε την Τρίτη η νέα δημοπρασία τρίμηνων εντόκων γραμματίων από τον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ).

Ειδικότερα, ο ΟΔΔΗΧ διενήργησε σήμερα δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων, ύψους 625 εκατομμυρίων ευρώ. Η απόδοση διαμορφώθηκε στο 3,67%, καταγράφοντας ελαφριά μείωση από το 3,69% που κυμάνθηκε στην προηγούμενη δημοπρασία.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, υποβλήθηκαν συνολικές προσφορές ύψους 1.031 εκατομμυρίων ευρώ, που υπερκάλυψαν το ζητούμενο ποσό κατά 1,65 φορές. 

Έγιναν δεκτές προσφορές μέχρι του ύψους  του δημοπρατηθέντος ποσού, καθώς και μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 187,5 εκατομμυρίων ευρώ. Όπως ανακοινώθηκε, δεν θα γίνουν αποδεκτές συμπληρωματικές μη ανταγωνιστικές προσφορές την Πέμπτη 2 Μαΐου 2024.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΙΜΕΣ ΑΥΞΗΣΗ ΒΑΡΕΛΙ

Οικονομία / Ιστορικό άλμα στις τιμές του πετρελαίου: «Αν αντέχετε πάνω από τα $200 το βαρέλι, συνεχίστε αυτό το παιχνίδι»

Η τιμή του πετρελαίου έφτασε σήμερα στο υψηλότερο επίπεδο από το καλοκαίρι του 2022, όταν είχε επίσης, αυξηθεί θεαματικά, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία
THE LIFO TEAM
«Μαύρη» συνεδρίαση στο Χρηματιστήριο: Sell-off με φόντο το Ιράν― πτώση κάτω από τις 2.100 μονάδες

Οικονομία / «Μαύρη» συνεδρίαση στο Χρηματιστήριο: Sell-off με φόντο το Ιράν― Πτώση κάτω από τις 2.100 μονάδες

Ο Γενικός Δείκτης, υποκύπτοντας στο βάρος της γεωπολιτικής αβεβαιότητας και του αρνητικού κλίματος στις διεθνείς αγορές, κατέγραψε «βουτιά» της τάξεως του 5,75%, κλείνοντας στις 2.074,42 μονάδες.
THE LIFO TEAM
Ο πόλεμος παγώνει τη μόδα: Διεθνή brands κλείνουν καταστήματα στη Μέση Ανατολή

Διεθνή / Ο πόλεμος παγώνει τη μόδα: Διεθνή brands κλείνουν καταστήματα στη Μέση Ανατολή

Η κλιμάκωση της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή οδηγεί διεθνείς ομίλους πολυτελείας και μεγάλες αλυσίδες λιανεμπορίου σε προσωρινό κλείσιμο καταστημάτων και αναστολή δραστηριοτήτων στον Κόλπο.
THE LIFO TEAM
ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΡΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ

Οικονομία / Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Σενάρια με έκτακτα μέτρα τύπου «Pass» για νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Όλα θα κριθούν από την πορεία της τιμής του πετρελαίου Brent, η οποία αν σκαρφαλώσει και παραμείνει πάνω από τα 100 δολάρια το βαρέλι για 30 ημέρες, θα πυροδοτήσει νέο ισχυρό κύμα ακρίβειας στην ελληνική οικονομία
THE LIFO TEAM