Νέοι γενικοί διευθυντές και προϊστάμενοι Διευθύνσεων στην ΑΑΔΕ

Νέοι γενικοί διευθυντές και προϊστάμενοι Διευθύνσεων στην ΑΑΔΕ Facebook Twitter
0

Στην επιλογή και τοποθέτηση νέων γενικών διευθυντών και προϊσταμένων Διευθύνσεων υπηρεσιών της ΑΑΔΕ προχώρησε ο διοικητής της Γιώργος Πιτσιλής.

Οι επιλογές, που έγιναν μετά από σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και αφού τηρήθηκε η προβλεπόμενη διαγωνιστική διαδικασία, έχουν ως εξής:

- Στη θέση του γενικού διευθυντή Ανθρωπίνου Δυναμικού και Οργάνωσης επελέγη ο Νικόλαος Βλάχος, προερχόμενος από τη Διεύθυνση Εσωτερικού Ελέγχου της ΑΑΔΕ.

- Στη θέση της γενικής διευθύντριας Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης επελέγη η Σοφία Σεχπερίδου, προερχόμενη από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΑΑΔΕ.

- Στη θέση του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Εφαρμογής Άμεσης Φορολογίας επελέγη ο Γεώργιος Φάκος, προερχόμενος από τη Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών της ΑΑΔΕ.

- Στη θέση της προϊσταμένης της Διεύθυνσης Εφαρμογής Έμμεσης Φορολογίας επελέγη η Αικατερίνη Σταυροπούλου, προερχόμενη από τη Διεύθυνση Εφαρμογής Έμμεσης Φορολογίας της ΑΑΔ.

- Στη θέση της προϊσταμένης της Διεύθυνσης Εφαρμογής Φορολογίας Κεφαλαίου και Περιουσιολογίου επελέγη η Μαρία Μενούνου, προερχόμενη από τη Διεύθυνση Εφαρμογής Φορολογίας Κεφαλαίου και Περιουσιολογίου της ΑΑΔΕ.

- Στη θέση του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Προμηθειών, Διαχείρισης Υλικού και Κτιριακών Υποδομών επελέγη ο κ. Θεόδωρος Κελαδίτης, προερχόμενος από το Υπουργείο Οικονομικών.

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2026 ΒΟΥΛΗ

Οικονομία / Στη Βουλή ο προϋπολογισμός 2026: Τι προβλέπει για μεσαία τάξη, νέους και οικογένειες με παιδιά

Κυρίαρχα στοιχεία του κρατικού προϋπολογισμού 2026, είναι η ενίσχυση του εισοδήματος και η μείωση των φορολογικών βαρών για τη μεσαία τάξη, τους νέους και τις οικογένειες με παιδιά
LIFO NEWSROOM
ΦΤΩΧΕΙΑ OXFAM

Οικονομία / Oxfam: Τα περσινά κέρδη των δισεκατομμυριούχων της G20 θα έβαζαν τέλος στη φτώχεια των ανθρώπων

Η ΜΚΟ καλεί οι πλούσιοι του κόσμου να «φορολογηθούν με δίκαιο τρόπο για να συμβάλουν να τερματιστεί η φτώχεια και να καταπολεμηθεί η απορρύθμιση του κλίματος»
LIFO NEWSROOM
Τουρισμός για Όλους 2025: Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι της χαμηλής περιόδου

Οικονομία / Τουρισμός για Όλους 2025: Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι της χαμηλής περιόδου

Οι νέοι κληρωθέντες δικαιούχοι θα λάβουν άμεσα ενημέρωση μέσω της αίτησής τους στην πλατφόρμα του προγράμματος και στη συνέχεια προσωπική ειδοποίηση για τη διαδικασία έκδοσης των νέων καρτών μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
LIFO NEWSROOM
Αναβάθμιση-ορόσημο από τον οίκο Fitch: Η Ελλάδα στη βαθμίδα BBB με σταθερές προοπτικές

Οικονομία / Αναβάθμιση-ορόσημο από τον οίκο Fitch: Η Ελλάδα στη βαθμίδα BBB με σταθερές προοπτικές

Με αυτή την αναβάθμιση ο οίκος κλείνει έναν ισχυρά θετικό γύρο αξιολογήσεων για το 2025, ενδυναμώνοντας το προφίλ σταθερότητας της ελληνικής οικονομίας απέναντι στις παγκόσμιες αγορές
LIFO NEWSROOM