Mοσκοβισί για Βαρουφάκη: Με τον αχαλίνωτο ναρκισσισμό του κανιβάλισε τις διαπραγματεύσεις

Mοσκοβισί για Βαρουφάκη: Με τον αχαλίνωτο ναρκισσισμό του κανιβάλισε τις διαπραγματεύσεις Facebook Twitter
0

Δηκτικός για το ρόλο του Γιάνη Βαρουφάκη την περίοδο που ήταν υπουργός Οικονομικών είναι ο ευρωπαίος επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί βιβλίο του με τίτλο «Αν είναι μεσάνυχτα στην Ευρώπη», σύμφωνα με την Καθημερινή.

«Με τη φρενήρη ενασχόληση του με τα μέσα ενημέρωσης και τον αχαλίνωτο ναρκισσισμό του, ο Βαρουφάκης τράβηξε πάνω του τους προβολείς και κανιβάλισε για κάποιους μήνες τις συζητήσεις», γράφει ο Μοσκοβισί, περιγράφοντας το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων το πρώτο εξάμηνο του 2015.

Τον κατηγορεί επίσης ότι «συνέβαλε στην ένταση των συνομιλιών, αρνούμενος κάθε διαπραγμάτευση» και σημειώνει ότι προκαλούσε την απελπισία αλλά και τη σκλήρυνση της στάσης των συνομιλητών του, με ομιλίες «γεμάτες περιφρόνηση».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΠΛΗΡΩΜΗ

Οικονομία / Επιστροφή ενοικίου: Πότε πληρώνεται σε όσους κάνουν τροποποιητικές δηλώσεις έως 12 Δεκεμβρίου

Τροποποιητικές δηλώσεις Ε1 μπορούν να γίνουν, χωρίς πρόστιμο και χωρίς επιπλέον φόρο, εφόσον οι αλλαγές αφορούν μόνο τα στοιχεία, που σχετίζονται με τη δαπάνη του ενοικίου
LIFO NEWSROOM
Από τη ΔΕΗ το φθηνότερο πράσινο τιμολόγιο της αγοράς τον Δεκέμβριο  

Οικονομία / Από τη ΔΕΗ το φθηνότερο πράσινο τιμολόγιο της αγοράς τον Δεκέμβριο  

Για ακόμη έναν μήνα, η ΔΕΗ διατήρησε την τελική τιμή του κυμαινόμενου πράσινου οικιακού τιμολογίου Γ1/Γ1Ν στα 0,13928 €/kWh, ακριβώς στα επίπεδα του Νοεμβρίου, με στόχο να παραμείνει σταθερή και ανταγωνιστική για τα νοικοκυριά.
LIFO NEWSROOM