Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ υπέβαλε τη μοναδική προσφορά για την εξαγορά της ΕΕΣΣΤΥ

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ υπέβαλε τη μοναδική προσφορά για την εξαγορά της ΕΕΣΣΤΥ Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
0

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που έχει περάσει στην ιταλική Ferrovie, υπέβαλε τη μοναδική δεσμευτική προσφορά για την απόκτηση του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού (ΕΕΣΣΤΥ).

Το ΤΑΙΠΕΔ παρέλαβε την προσφορά από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ σήμερα, καταληκτική ημερομηνία της παράτασης που είχε δοθεί για την υποβολή δεσμευτικών προσφορών.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό από το Ταμείο, η διαδικασία αξιολόγησης θα ξεκινήσει άμεσα και θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στους όρους τού διαγωνισμού.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι κατά 100% θυγατρική της ιταλικής εταιρείας σιδηροδρόμων Ferrovie dello Stato Italiane (FSI), ενώ η ΕΕΣΣΤΥ ανήκει κατά 100% στο ΤΑΙΠΕΔ και παρέχει υπηρεσίες συντήρησης του σιδηροδρομικού τροχαίου υλικού.

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΦΠΑ

Οικονομία / Τέλος τα εικονικά τιμολόγια: Τι σημαίνει αυτό για χιλιάδες επιχειρήσεις και τι αλλάζει από αύριο

Έρχεται real time παρακολούθηση του ΦΠΑ - Ξεκινά αύριο η υποχρεωτική εφαρμογή των ηλεκτρονικών τιμολογίων στις επιχειρήσεις - «Μπόνους» 200% στην έκπτωση από φόρους
THE LIFO TEAM