Η ΔΕΗ θα κόβει το ρεύμα σε πάνω από 2.000 νοικοκυριά κάθε μέρα μέχρι την Πρωτοχρονιά

Η ΔΕΗ θα κόβει το ρεύμα σε πάνω από 2.000 νοικοκυριά κάθε μέρα μέχρι την Πρωτοχρονιά Facebook Twitter
sooc
6

Τουλάχιστον 35.000 διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιήσει ο ΔΕΔΔΗΕ μέχρι τέλος του έτους σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις που αδυνατούν να πληρώσουν τις οφειλές τους, από αυτές το 70% είναι νοικοκυριά.

Αυτά τα στοιχεία προκύπτουν από την απάντηση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου του ΔΕΔΔΗΕ. κ. Νίκου Χατζηαργυρίου, σε απαντητική επιστολή στον ευρωβουλευτή της Λαϊκής Ενότητας, Νίκο Χουντή.

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Χουντής είχε ζητήσει με επιστολή του, τα σχετικά στοιχεία από τη ΔΕΗ και τον ΔΕΔΔΗΕ, με αφορμή το τραγικό περιστατικό στην Καλαμάτα, όπου κινδύνευσαν να καούν 3 μικρά παιδιά από κεριά, διότι στο σπίτι ήταν κομμένο το ρεύμα, λόγω αδυναμίας πληρωμής των οφειλών.

Στην απάντησή του, ο Πρόεδρος του ΔΕΔΔΗΕ, κ. Χατζηαργύριου, αφού σημειώνει ότι, «Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του ΔΕΔΔΗΕ, ο οποίος είναι εκ του θεσμικού ρόλου υποχρεωμένος να εκτελεί τα αιτήματα διακοπής λόγω οφειλών», διευκρινίζει ότι, στους δέκα πρώτους μήνες του 2017 «έχουν εκτελεστεί 204.000 περίπου διακοπές παροχών ηλεκτρικού ρεύματος λόγω οφειλών σε όλη την χώρα μετά από αιτήματα όλων των προμηθευτών και 159.000 επανασυνδέσεις μετά από πληρωμή ή διακανονισμό των οφειλών».

Καταλήγοντας στην επιστολή του, σημειώνει ότι, «Μέχρι τέλος του έτους εκτιμάται ότι θα εκτελεστούν περαιτέρω περί τις 35.000 διακοπές, από τις οποίες ποσοστό της τάξεως του 70% αφορά οικιακούς καταναλωτές κατοικίες».

Οικονομία
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μαύρη» συνεδρίαση στο Χρηματιστήριο: Sell-off με φόντο το Ιράν― πτώση κάτω από τις 2.100 μονάδες

Οικονομία / «Μαύρη» συνεδρίαση στο Χρηματιστήριο: Sell-off με φόντο το Ιράν― Πτώση κάτω από τις 2.100 μονάδες

Ο Γενικός Δείκτης, υποκύπτοντας στο βάρος της γεωπολιτικής αβεβαιότητας και του αρνητικού κλίματος στις διεθνείς αγορές, κατέγραψε «βουτιά» της τάξεως του 5,75%, κλείνοντας στις 2.074,42 μονάδες.
THE LIFO TEAM
Ο πόλεμος παγώνει τη μόδα: Διεθνή brands κλείνουν καταστήματα στη Μέση Ανατολή

Διεθνή / Ο πόλεμος παγώνει τη μόδα: Διεθνή brands κλείνουν καταστήματα στη Μέση Ανατολή

Η κλιμάκωση της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή οδηγεί διεθνείς ομίλους πολυτελείας και μεγάλες αλυσίδες λιανεμπορίου σε προσωρινό κλείσιμο καταστημάτων και αναστολή δραστηριοτήτων στον Κόλπο.
THE LIFO TEAM
ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΡΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ

Οικονομία / Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Σενάρια με έκτακτα μέτρα τύπου «Pass» για νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Όλα θα κριθούν από την πορεία της τιμής του πετρελαίου Brent, η οποία αν σκαρφαλώσει και παραμείνει πάνω από τα 100 δολάρια το βαρέλι για 30 ημέρες, θα πυροδοτήσει νέο ισχυρό κύμα ακρίβειας στην ελληνική οικονομία
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Η πλέον αντικοινωνική και βάρβαρη ενέργεια εκ μέρους της ΔΕΗ. Μέσα στίς γιορτες ?Ελεος πια με αυτούς τούς τσαρλατάνους.Ευτυχώς υπάρχουν και καινούργιοι πάροχοι σοβαροί και πιό αξιόπιστοι.
Οι σοβαροί και καινούργιοι πάροχοι, με προσχήματα, δεν δέχονται κοινωνικά τιμολόγια, δεν κάνουν διακανονισμούς και δίνουν εντολή διακοπής στον ΔΕΔΔΗΕ για ένα ληξιπρόθεσμο λογαριασμό, ανεξάρτητα του ποσού. Γι' αυτό παραμένουν σοβαροί.....
Κάνεις μέγα λάθος φίλε μου και ψάξε λίγο πρίν σχολιάσεις.Και διακανονισμούς δέχονται και κοινωνικά τιμολόγια έχουν (βέβαια δεν χρησιμοποιούν τόν όρο "κοινωνικά" αυτός ο όρος είναι κατασκεύασμα των ΔΕΗτζάδων χωρίς κανένα ουσιαστικό όφελος) και μεγαλες προσφορές προσφέρουν αλλά το κυριότερο είναι ότι είναι πολύ πιο φθηνές οι υπηρεσίες τους απο τούς "δεινόσαυρους" της παρωχημένης πλέον ΔΕΗ.