Ολυμπιακός - Φιορεντίνα

ΙΕΛΚΑ: Μειώθηκε η κατανάλωση μοσχαριού -Ψάχνουν προσφορές στα σουπερμάρκετ

ΙΕΛΚΑ: Μειώθηκε η κατανάλωση μοσχαριού -Ψάχνουν προσφορές στα σουπερμάρκετ Facebook Twitter
0

Προσφορές και εκπτώσεις αναζητούν οι καταναλωτές, σύμφωνα με έρευνα του ΙΕΛΚΑ, την ώρα που οι ανατιμήσεις είναι συνεχείς σε βασικά είδη διατροφής.

Σύμφωνα έρευνα του ΙΕΛΚΑ, το 84% των καταναλωτών τόνισε ότι αναζητά προσφορές και εκπτώσεις στα ράφια των σουπερμάρκετ. 

Παράλληλα, ποσοστό 75% δηλώνει ότι επιλέγει οικονομικότερες ή φθηνότερες επιλογές προϊόντων, κάτι που αποδεικνύεται από την αύξηση των πωλήσεων των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας το πρώτο τρίμηνο του 2022, η οποία πλησιάζει το 10%.

Το 67% αναφέρει ότι έχει μειώσει συνολικά τις αγορές σε είδη τροφίμων και είδη παντοπωλείου (έναντι 61% στη μέτρηση του Απριλίου).

Ο αντιπρόσωπος οργάνωσης κρέατος, Ν. Φωτιάδης, μιλώντας στο OPEN δήλωσε ότι η κατανάλωση στο μοσχάρι έχει μειωθεί τους τελευταίους μήνες κατά 35-40% ενώ τα παρατηρείται παρόμοια μείωση στην κατανάλωση κοτόπουλου.

Οικονομία
0

Ολυμπιακός - Φιορεντίνα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Οικονομία / Προς νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb – Τι εξετάζει η κυβέρνηση

Η εκρηκτική αύξηση της εκμετάλλευσης κατοικιών μέσω πλατφορμών τύπου Airbnb έχει περιορίσει σημαντικά τη διάθεση σπιτιών για σταθερή μακροχρόνια ενοικίαση και έχει συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση των ενοικίων και των τιμών αγοράς κατοικιών
NEWSROOM
Επιστολή Μητσοτάκη προς Κομισιόν: Τέσσερα μέτρα για τις διαφορετικές τιμές των πολυεθνικών

Οικονομία / Επιστολή Μητσοτάκη προς Κομισιόν: Τέσσερα μέτρα για τις διαφορετικές τιμές των πολυεθνικών

Αδικαιολόγητα υψηλές τιμές που πωλούνται επώνυμα προϊόντα πολυεθνικών επιχειρήσεων σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διαπιστώνει ο πρωθυπουργός
NEWSROOM