Επιχορήγηση έως 5.000 ευρώ μέσω ΕΣΠΑ σε καταστήματα λιανικής πώλησης για δημιουργία e-shop

Επιχορήγηση έως 5.000 ευρώ μέσω ΕΣΠΑ σε καταστήματα λιανικής πώλησης για δημιουργία e-shop Facebook Twitter
0

Νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω ΕΣΠΑ, που θα επιδοτεί τη δημιουργία e-shop για τα καταστήματα λιανικής πώλησης, προανήγγειλε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γιάννης Τσακίρης.

Το νέο πρόγραμμα αναμένεται στο τέλος της χρονιάς και θα έχει συνολικό προϋπολογισμό 80 εκατομμύρια ευρώ, δήλωσε ο κ. Τσακίρης στον ΣΚΑΪ. Το μέγιστο ποσό επιχορήγησης μιας επιχείρησης λιανεμπορίου για όλη τη δαπάνη θα φτάσει μέχρι τα 5.000 ευρώ.

Το πρόγραμμα θα χρηματοδοτεί 100% τη δαπάνη για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και θα αφορά αποκλειστικά στο λιανεμπόριο, καθώς οι υπηρεσίες καλύπτονται από υφιστάμενη δράση, εξήγησε ο υφυπουργός.

Σε ό,τι αφορά στις υπηρεσίες, πρόκειται για τη δράση «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων», στην οποία μπορούν να υποβάλλονται αιτήσεις χρηματοδότησης έως την 31η Ιανουαρίου 2021, υπενθύμισε ο κ. Τσακίρης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστολή Μητσοτάκη προς Κομισιόν: Τέσσερα μέτρα για τις διαφορετικές τιμές των πολυεθνικών

Οικονομία / Επιστολή Μητσοτάκη προς Κομισιόν: Τέσσερα μέτρα για τις διαφορετικές τιμές των πολυεθνικών

Αδικαιολόγητα υψηλές τιμές που πωλούνται επώνυμα προϊόντα πολυεθνικών επιχειρήσεων σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διαπιστώνει ο πρωθυπουργός
NEWSROOM