Επιδότηση 5.000 ευρώ για e-shop: Πότε ξεκινά το πρόγραμμα και ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Επιδότηση 5.000 ευρώ για e-shop: Πότε ξεκινά το πρόγραμμα και ποιοι είναι οι δικαιούχοι Facebook Twitter
Pixabay
0

Την επιδότηση 5.000 ευρώ για όσους επιχειρηματίες επιθυμούν να δημιουργήσουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης.

Το  νέο πρόγραμμα αναμένεται να ανοίξει το πρώτο δεκαήμερο του νέου έτους, διευκρίνισε ο κ. Παπαθανάσης, ο οποίος, μιλώντας στο Mega, δήλωσε πως «τα ηλεκτρονικά καταστήματα ήρθαν για να μείνουν». 

Αναφερόμενος στο click away, σχολίασε πως η μέθοδος αυτή δημιούργησε μια συγκεκριμένη κινητικότητα, ενώ όπως είπε, επόμενο στάδιο είναι το click in shop ή ραντεβού εντός του καταστήματος. Ωστόσο, σημείωσε πως είναι πολύ νωρίς για μια τέτοια συζήτηση. «Θέλουμε να πάμε με σταθερά βήματα» είπε χαρακτηριστικά.

Για τις εταιρείες ταχυμεταφορών που αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα λόγω του φόρτου εργασίας, δήλωσε πως επειδή πρόκειται για ιδιωτικές εταιρείες, το κράτος δεν μπορεί να παρέμβει. Για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχουν προκύπτει, «εφαρμόστηκε η μέθοδος του click away» ανέφερε.

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι των νονών» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Οικονομία / Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι του νονού» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Στο καλάθι του νονού εντάσσονται 12 κατηγορίες προϊόντων και δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές που είναι νονοί ή γονείς μικρών παιδιών να κάνουν οικονομικότερες αγορές κατά την περίοδο του Πάσχα
NEWSROOM
Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Οικονομία / Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Η ΔΕΗ αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και στη Ρουμανία, εξυπηρετώντας 8,7 εκατομμύρια πελάτες, στους οποίους παρέχει περίπου 35TWh ενέργειας και μια ευρεία σειρά ενεργειακών προϊόντων και υπηρεσιών.
NEWSROOM
Δώρο Πάσχα: Ποια είναι η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Οικονομία / Δώρο Πάσχα: Ποια η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Αν οι εργοδότες δεν τηρήσουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εντός του οποίου πρέπει να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους, τότε θα υποστούν και τις συνέπειες του νόμου, καθώς η μη καταβολή του Δώρου συνιστά ποινικό αδίκημα
NEWSROOM