Εμπλοκή στο Ελληνικό

Εμπλοκή στο Ελληνικό Facebook Twitter
0

Εμπλοκή παρουσιάζεται στην επένδυση της Lamda Development στο Ελληνικό, αφού το Ελεγκτικό Συνέδριο  επικαλείται τυπικούς και τεχνικούς λόγους, αναστέλλοντας προσωρινά τουλάχιστον την υπογραφή της σύμβασης.

Αυτό προκύπτει, σύμφωνα με τα Νέα,  από την απόφαση του κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που κοινοποιήθηκε χθες στο ΤΑΙΠΕΔ.

Στην απόφαση γίνεται λόγος  για τυπικούς και τεχνικούς λόγους. Το ΤΑΙΠΕΔ αναμένεται να προχωρήσει αμέσως σε αίτηση ανάκλησης της απόφασης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτοξεύτηκε στις εξαγωγές το ούζο – Πρωταθλητής των ελληνικών αποσταγμάτων στις διεθνείς αγορές

Οικονομία / Εκτοξεύτηκε στις εξαγωγές το ούζο – Πρωταθλητής των ελληνικών αποσταγμάτων στις διεθνείς αγορές

Με αύξηση 5,2% στην αξία και 2,4% στην εξαγόμενη ποσότητα, το ούζο διατηρεί τη δυναμική του και ενισχύει τη θέση της Ελλάδας στο διεθνές εμπορικό πεδίο των αλκοολούχων
LIFO NEWSROOM