Έβρος: Στην περιοχή της Ορεστιάδας μεταφέρθηκαν οι 28 από τους 92 μετανάστες

Έβρος: Στην περιοχή της Ορεστιάδας μεταφέρθηκαν οι 28 από τους 92 μετανάστες Facebook Twitter
Φωτ: ΕΡΤ
0

Στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης στο Φυλάκιο, κοντά στην Ορεστιάδα, μεταφέρθηκαν οι 28 από τους 92 μετανάστες, που εγκαταλείφθηκαν εντελώς γυμνοί στον Έβρο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ανάμεσα στους 28 μετανάστες βρίσκονται και οκτώ παιδιά με ηλικίες από 14 ετών. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από εξέταση γιατρών διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία τους και παρακολουθούνται από ψυχολόγο, ενώ έγινε και τεστ για κορωνοϊό.

Μιλώντας στον διευθυντή του ΚΥΤ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα παιδιά του είπαν ότι ευχαριστούν την Ελλάδα για την αγκαλιά που άνοιξε και τους δέχτηκε.
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Πέραμος: «Το παιδί μου δεν είχε πειράξει κανέναν» - Τα σημεία που δυσκολεύουν την εξιχνίαση της υπόθεσης

Ελλάδα / Νέα Πέραμος: «Το παιδί μου δεν είχε πειράξει κανέναν» - Τα σημεία που δυσκολεύουν την εξιχνίαση της υπόθεσης

Το βάρος της έρευνας πέφτει πλέον στις καταθέσεις συγγενών και φίλων του θύματος, προκειμένου να εντοπιστούν πιθανά κίνητρα, αλλά και να διαπιστωθεί αν υπάρχει ηθικός αυτουργός πίσω από τη δολοφονία
THE LIFO TEAM