Αυτόματα οι συμψηφισμοί επιστροφών φόρων με ΕΝΦΙΑ και ΦΠΑ - Το email που θα στέλνει η ΑΑΔΕ

Αυτόματα οι συμψηφισμοί επιστροφών φόρων με ΕΝΦΙΑ και ΦΠΑ - Το email που θα στέλνει η ΑΑΔΕ Facebook Twitter
0

Με email θα ενημερώνει η ΑΑΔΕ τους φορολογουμένους για τους αυτόματους συμψηφισμούς μη ρυθμισμένων χρεών με τις επιστροφές φόρου.

Ξεκίνησαν από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων οι αυτόματοι συμψηφισμοί μη ρυθμισμένων χρεών των φορολογούμενων με τις επιστροφές φόρου εισοδήματος που δικαιούνται και δεν έχουν λάβει ακόμη.

Τα πρώτα e-mails άρχισαν να φθάνουν στους φορολογούμενους-οφειλέτες προκειμένου να ενημερωθούν για την πάγια διαδικασία που ακολουθεί η ΑΑΔΕ σ' αυτές τις περιπτώσεις.

Το σχετικό μήνυμα που αποστέλλει η ΑΑΔΕ στους φορολογούμενους - οφειλέτες αναφέρει τα εξής:

«ΘΕΜΑ: Αυτόματος Συμψηφισμός Χρέους

Σας γνωρίζουμε ότι διενεργήθηκε αυτόματος συμψηφισμός χρεών σας (μη ρυθμισμένων) με ποσά επιστροφής Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων ετών 2015- 2019 ή/και με ποσά πληρωμής που έχετε πραγματοποιήσει σε τράπεζα και ήταν σε εκκρεμότητα στη Δ.Ο.Υ. σας. Παρακαλείσθε όπως ενημερωθείτε για το νέο μειωμένο ποσό της οφειλής σας από την Προσωποποιημένη Πληροφόρηση/Στοιχεία Οφειλών Eκτός Ρύθμισης και Πληρωμή στο TAXISnet (www.aade.gr)».

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναβάθμιση-ορόσημο από τον οίκο Fitch: Η Ελλάδα στη βαθμίδα BBB με σταθερές προοπτικές

Οικονομία / Αναβάθμιση-ορόσημο από τον οίκο Fitch: Η Ελλάδα στη βαθμίδα BBB με σταθερές προοπτικές

Με αυτή την αναβάθμιση ο οίκος κλείνει έναν ισχυρά θετικό γύρο αξιολογήσεων για το 2025, ενδυναμώνοντας το προφίλ σταθερότητας της ελληνικής οικονομίας απέναντι στις παγκόσμιες αγορές
LIFO NEWSROOM