LIVE!

Aνέβηκε σήμερα ο ΕΝΦΙΑ στο Taxisnet

Aνέβηκε σήμερα ο ΕΝΦΙΑ στο Taxisnet Facebook Twitter
Nikos Libertas/SOOC
3

Ανέβηκαν στο  Taxis τα περισσότερα από τα 6 εκατομμύρια εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ και οι υπόχρεοι μπορούν να δούν τι χρωστάνε και να πληρώσουν την πρώτη δόση ως το τέλος του Οκτωβρίου.

Για να βρει κάποιος το εκκαθαριστικό πρέπει να πάει στο Taxis είτε στην προσωποποιημένη πληροφόρηση, είτε στην εφαρμογή του Ε9.

Στην αρχική σελίδα του ιστότοπου της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριάκων Συστημάτων αναφέρεται σχετικά:

"Σταδιακή ανάρτηση πράξεων διοικητικού προσδιορισμού Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (Εν.Φ.Ι.Α.) και αποφάσεων χορήγησης έκπτωσης ή μείωσης του φόρου. Διαδικασία σε εξέλιξη. (Δ.ΗΛΕ.Δ. Γ.Γ.Δ.Ε.)".

Αν ο υπόχρεος δεν πληρώσει ως τις 30 Οκτωβρίου θα επιβαρυνθεί με προσαυξήσεις 0,73% για κάθε μήνα που θα περνάει από την καταληκτική ημερομηνία πληρωμής της κάθε δόσης.

Με ΕΝΦΙΑ φέτος επιβαρύνονται και όσοι διατηρούν ενοικιαζόμενα δωμάτια.

3

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτοξεύτηκε στις εξαγωγές το ούζο – Πρωταθλητής των ελληνικών αποσταγμάτων στις διεθνείς αγορές

Οικονομία / Εκτοξεύτηκε στις εξαγωγές το ούζο – Πρωταθλητής των ελληνικών αποσταγμάτων στις διεθνείς αγορές

Με αύξηση 5,2% στην αξία και 2,4% στην εξαγόμενη ποσότητα, το ούζο διατηρεί τη δυναμική του και ενισχύει τη θέση της Ελλάδας στο διεθνές εμπορικό πεδίο των αλκοολούχων
LIFO NEWSROOM