ΑΑΔΕ: «Λουκέτο» σε γνωστο εστιατόριο στη Γιάλοβα και σε δύο επιχειρήσεις στη Ρόδο

ΑΑΔΕ: «Λουκέτο» σε γνωστο εστιατόριο στη Γιάλοβα και σε δυο επιχειρήσεις στη Ρόδο Facebook Twitter
0

Στο κλείσιμο δύο ακόμα επιχειρήσεων, η μία σε παραλία της Ρόδου και η άλλη γνωστό εστιατόριο στη Γιάλοβα, για 48 ώρες, προχώρησαν οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΑΑΔΕ, το πρώτο λουκέτο αφορά σε πολύ γνωστό εστιατόριο στη Γιάλοβα Μεσσηνίας. Εκεί, οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι η επιχείρηση δεν είχε εκδώσει 11 αποδείξεις, καθαρής αξίας άνω των 2.900 ευρώ. Εκτός από την σφράγιση, επιβλήθηκαν τα πρόστιμα που αναλογούν, ενώ άρχισε η σε βάθος ετών έρευνα στα φορολογικά στοιχεία της εταιρείας.

Παράλληλα, σε γνωστή παραλία στη Ρόδο, οι ομπρέλες beach bar θα είναι κλειστές και δεμένες για 48 ώρες. Για αυτό το διάστημα, η επιχείρηση δεν θα λειτουργεί, αφού διαπιστώθηκε να μην έχει εκδώσει 45 αποδείξεις.

 
 
 
Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα στα τρία παιδιά στην Ελλάδα στερείται βασικά αγαθά- Πρωταθλήτρια στην παιδική στέρηση

Οικονομία / Ένα στα τρία παιδιά στην Ελλάδα στερείται βασικά αγαθά- Πρωταθλήτρια στην παιδική στέρηση

Στο 33,6% το ποσοστό των παιδιών που μεγαλώνουν χωρίς βασικά είδη ένδυσης, τροφής, παιγνιδιών ή πρόσβασης σε δραστηριότητες – Δραματική η επίδραση του μορφωτικού επιπέδου των γονέων
LIFO NEWSROOM
Ο Γιάννος Περλέγκας ανεβάζει τον «Κατσούρμπο» του Χορτάτση

Θέατρο / Γιάννος Περλέγκας: «Ο Κατσούρμπος μας είναι μια απόπειρα να γίνουμε πιο αθώοι»

Ο Γιάννος Περλέγκας σκηνοθετεί το έργο του Χορτάτση στο πλαίσιο του στο πλαίσιο του Κύκλου Ρίζες του Φεστιβάλ Αθηνών. Τον συναντήσαμε στις πρόβες όπου μας μίλησε για την αξία του Κρητικού συγγραφέα και του έργου του και την ανάγκη για περισσότερη λαϊκότητα στο θέατρο. Κάτι που φιλοδοξεί να μας δώσει με αυτό το ανέβασμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Νομοσχέδιο για επιδότηση ενοικίου: Η ΠΟΜΙΔΑ καταγγέλλει «επιβράβευση» ασυνεπών ενοικιαστών με δημόσιο χρήμα

Οικονομία / Νομοσχέδιο για επιδότηση ενοικίου: Η ΠΟΜΙΔΑ καταγγέλλει «επιβράβευση» ασυνεπών ενοικιαστών με δημόσιο χρήμα

Η Ομοσπονδία υπενθυμίζει ότι αντίστοιχα προβλήματα υπάρχουν και με το ήδη ισχύον επίδομα ενοικίου, που από το 2016 καταβάλλεται απευθείας στους ενοικιαστές «χωρίς να υπάρχει εγγύηση πως αυτοί αποδίδουν τα χρήματα στους ιδιοκτήτες»
LIFO NEWSROOM