Ξεκίνησαν οι συναντήσεις υπουργών τις κυβέρνησης με τους εκπρόσωπους των Θεσμών με πρώτους να περνάνε την πόρτα του κεντρικού ξενοδοχείου τους κυρίους Τσακαλώτο και Φλαμπουράρη. Αντικείμενο αυτής της συνάντησης είναι σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο συντονισμός για την εφαρμογή του προγράμματος.

 

Προσερχόμενος στη συνάντηση ο κ. Φλαμπουράρης σχολίασε την αναβολή στη συνεδρίαση του Euroworking Group που συνδέθηκε με την μη εκπλήρωση των προαπαιτούμενων, λέγοντας: «Δεν νομίζω πως συνδέεται η αναβολή του EuroWorking Group με την διαπραγμάτευση». Ο υπουργός Επικρατείας δήλωσε ακόμη ότι δεν μπορεί να πει ακόμη τίποτα για την αξιολόγηση.

 

Οι διαπραγματεύσεις αναμένεται να είναι ολοήμερες ενώ στις 6.00 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί και νέα συνάντηση του κ. Τσακαλώτου με το «κουαρτέτο», με τη συμμετοχή των αναπληρωτών υπουργών Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη και Τρύφωνα Αλεξιάδη.

 

Οι  συναντήσεις θα γίνουν με τους Ντέκλαν Κοστέλο (Ευρωπαϊκή Επιτροπή), Ντέλια Βελκουλέσκου (ΔΝΤ) και Ράσμους Ρίφερ (ΕΚΤ).

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr