Προς τέσσερις συντελεστές ΦΠΑ

Προς τέσσερις συντελεστές ΦΠΑ Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς στις Βρυξέλλες και, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ, οι συζητήσεις βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία στο θέμα του ΦΠΑ και ειδικότερα στην κατεύθυνση να υπάρξουν τέσσερις συντελεστές, με τα τρόφιμα στον χαμηλότερο συντελεστή, στο 7%.

Στο μεταξύ, κύκλοι προσκείμενοι στις συζητήσεις αναφέρουν στο ΑΠΕ ότι σε γενικές γραμμές ο ρυθμός των διαβουλεύσεων επιταχύνεται και η σταδιακή επίτευξη συμφωνίας στο τεχνικό επίπεδο θεωρείται εφικτή.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της πολιτικής διαπραγμάτευσης, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να έχει απόψε το βράδυ τηλεδιάσκεψη με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ. Πρόκειται για τη δεύτερη τηλεδιάσκεψη μεταξύ των τριών Ευρωπαίων ηγετών μέσα σε διάστημα τριών ημερών.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δώρο Πάσχα: Ποια είναι η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Οικονομία / Δώρο Πάσχα: Ποια η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Αν οι εργοδότες δεν τηρήσουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εντός του οποίου πρέπει να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους, τότε θα υποστούν και τις συνέπειες του νόμου, καθώς η μη καταβολή του Δώρου συνιστά ποινικό αδίκημα
NEWSROOM