Η Apple αρνήθηκε να προβάλλει το The Interview στο iTunes

Η Apple αρνήθηκε να προβάλλει το The Interview στο iTunes Facebook Twitter
Μια από τις ανεξάρτητες αίθουσες που θα προβάλλουν το The Interview, στην πόλη Atlanta των ΗΠΑ. Φωτό: Tami Chappell/Reuters
1

Σύμφωνα με το έγκυρο σάιτ 9to5Mac, η Sony Pictures, προτού τελικά αποφασίσει να κυκλοφορήσει αύριο, ανήμερα Χριστουγέννων σε περιορισμένο αριθμό αιθουσών στις ΗΠΑ, την ταινία The Interview, που προκάλεσε την άνευ προηγουμένου κυβερνοεπίθεση στην εταιρία, στράφηκε για βοήθεια στην Apple, ζητώντας την προβολή της με streaming μέσω του iTunes. Μάλιστα, η Sony, ζήτησε τη μεσολάβηση του Αμερικανού Προέδρου Μπάρακ Ομπάμα, ώστε η Apple να δεχτεί να προβάλλει την ταινία μέσω του iTunes.

Όπως αναφέρει το περιεκτικό δημοσίευμα των New York Times, που επικαλείται το σάιτ, η Apple αρνήθηκε να προβάλλει την ταινία αιτιολογόντας την άρνησή της σε "έλλειψη ενδιαφέροντος", χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια περαιτέρω δήλωση από εκπρόσωπό της. Μάλιστα, η Sony, ζήτησε τη μεσολάβηση του Αμερικανού Προέδρου Μπάρακ Ομπάμα, ώστε η Apple να δεχτεί να προβάλλει την ταινία μέσω του iTunes.

Τελικά, η Sony βρήκε τρόπο και θα διανείμει την ταινία The Interview σε 200 μικρότερες, ανεξάρτητες αίθουσες αντί για τις 2000 προγραμματισμένες αίθουσες γνωστών αλυσίδων multiplex, η οποία θα προβληθεί κάτω από δρκόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, τα εισιτήρια της πρεμιέρας της ξεπούλησαν "σχεδόν άμεσα".

[ΠΗΓΗ]

Τech & Science
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια