Κυκλοφόρησε το μουσικό βίντεο του πρώτου single της Lady Gaga, «Stupid Love» από το νέο άλμπουμ της.


Ειδικότερα, το κομμάτι από το 6ο πολυαναμενόμενο άλμπουμ της που, σύμφωνα με το Vulture, φημολογείται ότι θα ονομάζεται «Chromatica», ίσως ακουστεί κάπως «οικείο» στους θαυμαστές της Lady Gaga. Στο βίντεο πάντως η Lady Gaga κυριαρχεί με τις ροζ-ποπ εμφανίσεις της καθώς εμφανίζεται με ροζ μαλλιά και ροζ ρούχα να ηγείται των όντων ενός Γαλαξία.

 

Το κομμάτι είχε κυκλοφορήσει πειρατικά πριν την επίσημη κυκλοφορία του την Παρασκευή, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να ενόχλησε ιδιαίτερα την σταρ.  «Τα αρχεία περνούν από τα χέρια πολλών ανθρώπων» είπε μιλώντας στην εκπομπή «New Music Daily with Zane Lowe» της Apple Music λίγο μετά την κυκλοφορία του single. «Υπήρχαν τόσες πολλές διαφορετικές επαναλήψεις αυτών των τραγουδιών, γιατί όλοι θέλαμε να είναι τέλεια,  και κυριολεκτικά κανείς δεν νοιαζόταν ποιος έβαζε τα δακτυλικά του αποτυπώματα πάνω του αρκεί να είναι το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσαμε να δώσουμε στον κόσμο, το οποίο θα έχει νόημα, θα είναι αυθεντικό και θα εντελώς "δικό μου"» πρόσθεσε.

 

Για τα υπόλοιπα κομμάτια του άλμπουμ η Lady Gaga είπε ότι ενώ ήταν «μίζερη, λυπημένη, στεναχωρημένη» και «έκλαιγε συνεχώς» καθ' όλη τη διαδικασία δημιουργίας του άλμπουμ, κατάφερε να διοχετεύσει τον πόνο που αισθανόταν σε κάτι σίγουρα "ανεβαστικό".

 

H διάσημη τραγουδίστρια είχε δώσει χθες στη δημοσιότητα δύο teaser από το ολοκαίνουργιο κομμάτι, μικρότερης διάρκειας. 

 

 

 

 Με πληροφορίες από Vulture